Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zayıf Görünmenin 5 Altın Kuralı

Hiçbir kadın fazla kilolara sahip olmak istemez. Zaman zaman fazla kilolarınız olsa da doğru giyim tercihi ile zayıf görünebilirsiniz. Stil önerilerimiz ve doğru kıyafet tercihleri ile daha zayıf görünmenin beş altın kuralını gelin birlikte inceleyelim.


Kendinizi iyi tanıyın.. Kendinizle barışın..

Vücudunuz ruhunuz ve bedeninizdir. Vücudunuzla, kendinizle barışık ve pozitif olun. Dar kıyafetler yerine fazla kilolarınızı tolere edecek rahat ve bol kıyafetleri tercih edin. Unutmayın vücudunuzu iyi tanıdıkça, stil anlayışınız ve alışverişleriniz de kendi bedeninizle uyumlu kıyafetlerden yana olacaktır.




Koyu renkler kurtarıcınızdır

Koyu renkleri tercih edin. Özellikle, siyah, lacivert, haki yeşili gibi renklere kıyafetlerinizde yer verin. Açık renkli dar kıyafetlerden uzak durun. Yazın pastel tonlardaki renkleri, rahat ve bol modellerden yana tercih edin. Kilolarınızı daha fazla kapatmak için desenli ve motifli modelleri tercih ederek, büyük aksesuarları kullanın.


Topuklu ayakkabılarla şık ve zarif olun

Ayakkabı tercihiniz kıyafetinizin ve zerafetinizin püf noktasıdır. Kıyafetlerinizin altına topuklu ayakkabı tercih edin. Topuklu ayakkabı, yürüyüşünüzde şık ve elegan bir görüntü sağlayarak feminen bir çizgide zerafetinizi öne çıkartır. Topuklu ayakkabı kullanımında zorluk yaşayanlar, platform topuk veya dolgu tabanlı ayakkabı modellerini de tercih edebilir.


Renk bloklarını kıyafetlerinizde kullanın

Renk bloklarında parçalı modeller sizi daha zayıf gösterir. Renk koyuluğu ve renk farklılığı kombinlerinizde durağan monotonluğu ortadan kaldırarak, kıyafetinize hareket zenginliği katar. İki renk bloğu aynı zamanda kısa boylu bayanlar içinde bir avantajdır. Alt ve üst birbirini tamamlayan kıyafetlerde, farklı renkler olabildiği gibi, alt ve üst kıyafette dikeylemesine renk bloklarını da birleştirebilirsiniz.  

Türkan Eraslankılıç


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder