Sayfalar

Tesettür Giyim Kombinleri

Grinin naifliğini saksla baskın hale getirebilirsiniz. Beyaz gömlek tercihinizde muhakkak şık bir kolye kullanmayı ihmal etmeyin. Kabarık kalın pileli etekler bu sezon en çok tercih edilen modellerden oldu.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..




Desenli etekler her zaman hareketli görüntüsü ile dikkatli kombinlenecek modeller arasında. Cool bir görüntü için desenli eteklerinizi desenli gömleklerle asla kombinlemeyin. Tek renklı bluz ya da gömlekler bu eteklerle kombinlenmesi gerekenler arasında.

Pembe gönlüm sende edasıyla hazırladığımı bu kombini ben çok sevdim. Puantiyeye olan düşkünkülüğüm kombinimi de yansıdı. Üstelik şimdi puantiyeler kocaman. Baskın rol oynayan kabanımızı sade etek ve bluzla birleştirmeyi uygun gördüm.
Kalın pileli eteklerin egemenliği bu sezon da devam ediyor. Bu kombinimin ana parçası eteğimiz. Hafif parlak kumaşı ise ayrı bir hava katmakta. Bu renklerdeki eteklerinizi kontrast her tonla kombinleyebilirsiniz. Benim tercihim kahveden yana oldu.
Stil sahibi kadınlar için kombin yapmak çok önemli. Tesettür giyim kombinleri doğru parçaları bir araya getirmekle olacaktır. Sizlere fikir vermesi için paylaştığım beş kombinde, renklerin ve parçaların uyumu tamamen bir uyum içerisinde. Tabi zevkler değişebilir :)

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

2 yorum:

  1. kombinlerdeki parçaların markalarını da paylaşsını, temin açısından iyi olurdu. böyle sadece burada görmekle yetiniyoruz :(

    YanıtlaSil
  2. Parlak pileli etekli kombin harika, sitemde de http://tesetturgiyimkombin.blogspot.com.tr/2015/07/tesettur-giyim-kombin.html paylaştım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. İlgiyle takip ediyorum.

    YanıtlaSil