Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ankara İnstagram Günleri


13 Aralık 2014 Cumartesi günü Ankara’da ilkini düzenlemiş olduğumuz "İnstagram Günleri"ni, tarihi Bursaevi’nde gerçekleştirdik. @reyhankokulmutfagim Şehrinaz hanım ve @tubacan1 Tuba hanımla birlikte organize ettiğimiz bu etkinliğimize, çok sayıda takipçimiz katılarak sosyal medyanın gücünü bir kez daha kanıtlamış olduk. Bu arada Ankara Kalesi yanındaki Osmanlı temasının işlendiği tarihi Bursaevi Konağında, misafirlerimizi ağırladık. Onlarla verimli bir gün geçirmekle kalmadık; aynı zamanda geride hoş bir anı bırakmış olduk.


"İnstagram Günleri" etkinliğimiz üç farklı salonda önce yemekler, tatlılar ve çaylar içilirken,  palyaçomuz da hanımların çocukları ile oyunlar oynayarak onları da eğlendirmiş oldu. Yemekten hemen sonra  hazırladığım Moda ve Stil üzerine olan, slaytlarla anlatmış olduğum  sunumum, söyleşi salonunda katılımcılarımız tarafından ilgiyle izlendi. Ayrıca birçok katılımcılarımın merak ettiği bütün sorular da ayrıntılarıyla cevaplandırıldı.

Sunumumun ana konusuna ait maddeleri ise;

- Stilinizi oluştururken ilk bilmeniz gerekenler
- Vücut tipinizi öğrenmek ve bedeninize uygun giyinmek
- Stilinize etken olan renkler
- Uzun ve ince nasıl görünmenin yöntemleri
- Gardırobunuzda olması gereken en doğru ve akıllı parçalar neler
- Doğru kombin nasıl yapılır


Bu tür sosyal etkinlikler sponsorluk desteğiyle yapılmakta. Biz de önceden görüşerek firmaların desteğini almış olduk. Bir çok firmadan yeni sezon ürünlerinden çekiliş sonucu  katılımcılarımıza birbirinden değerli hediyeler verdik.


Bu organizasyona hediyeleri ile destek veren firmaların başında, Zühre, Vurgu, Modanisa,Tuğba Venn, Aker, Nihan, Setrms, Yenimoda, Lamra, HD Butik yer almaktadır.  Bununla beraber bu etkinliğimizde, birçok farklı hediyelerimizden de takipçilerimize vermiş olduk. Bu organizasyona maddi ve manevi destek veren, katkıda bulunan sponsor firmalara, katılanlara, bizi yüreklendirenlere gönülden teşekkür ediyoruz.


Programa ait ufak bir videoyu da sizlerle paylaşmak istiyorum.



Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder