Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Günlük Rahatlığınıza Özel Spor Şıklık

Günlük koşturmacamız esnasında kombin yapmak, hem keyifli hem eğlenceli. Çünkü şıklığınızın bir adın önüne geçen düşünce, tabi ki rahatlık. Bu yüzden günlük koşturmacanızda rahat kombinler yapmak ilk öncelikli konunuz olsun. İlk kombinimde kırışmayan etek ve ekru kazak, size zahmetsiz bir kombin sunmakta. Eteğinizle aynı tonlarda hırka ise kombinininiz tamamlayıcısı. Tabi böyle bir kombinde yüksek topuklu botlar ya da ayakkabılar düşünmeye sakın kalkmayın. Spor düz ayakkabılar tercihiniz olmalı.



Rahat bir kombinim olsun, ama şıklığım da öne çıksın diyorsanız ikinci kombinim tam da bu düşünceye uygun. Daha resmi bir renk olan lacivert eteğimi, gri ekru renk bloklarının yer aldığı kazağım tamamlıyor. Daha resmi kabanım ise bu kombinin tamamlayıcısı. Ayakkabı tercihim sezon trendi modelinden yana. Emin olun bu ayakkabılar, topuklu ayakkabı şıklığını neredeyse yakalıyor. Benden söylemesi.



Uzun kazaklar kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında. Gri, kış renklerinden en sevdiklerim arasında. Gri ile birçok rengi çok rahat kombinleyebiliyorsunuz. Saks ve pembe ise bu renklerin başında geliyor. Ben de uzun gri kazağımı, açık renklerdeki kot pantolonla kombinlerken Aker'in gri pembe desenli eşarbını tercih ediyorum. Spor botlarım ise bu kombinin olmazsa olmazı. Sizler de gri ahenginin bulunduğu kombinleri muhakkak denemelisiniz.


Sezonun bir diğer sevdiğim trendi ise kareli desen. Aslında kareli desen her sezon gündemde. Yaz kış asla gündemden düşmüyor. Ekru ve açık kahvenin kontrast sağladığı uzun kareli desenli gömleğim, günlük koşturmacamda kurtarıcı parçalarım arasında. Spor şıklık olunca böyle bir kombini tamamlayan parça kot pantolonum oluyor. Maskülen akımın rengi olan askeri yeşil şal ve ayakkabı ise bu kombin için uygun gördüklerim arasında.


Desenli hırkalar birçok kombin için size alternatif oluşturacaktır. Bu sebeple kış sezonunda muhakkak iki üç renki çizgili hırkalara yatırım yapın. Hırkanızın her rengini kombininizde kullanmayı de ihmal etmeyin.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Bu güzel kıyafetlerin markası nedir acaba? Nerde bulabiliriz yardimci olurmusunuz?

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil