Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Armine 2016-2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Armine 2016 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu, tüm hanımların gözdesi olacak parçalarla karşımıza çıkıyor. Armine her sezon look çekimleri ve özenli marka duruşu ile yıllarca sektörde var olacağının ispatını bizlere gösteriyor. Yaz biterken aklımıza düşen kış koleksiyonlarından ilki Armine oldu. Renkler, desenler, kumaşlar ile Armine  bu sezon adından sıkça söz ettirecek markalar arasında ilk sıralarda yer alacak.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Armine 2016 2017 Sonbahar Kış koleksiyonu canlı renkleriyle, adeta yaz enerjisinin devamını gösteriyor. Özellikle yeni sezon modellerindeki renk seçimleriyle, tüm hanımların gönlünü fetheteceğinin garantisini verebilirim.


Minimal giyimin usta çizgisini tasarımlarına yansıtan Armine, bu sezon da sadeliği hedefleyen kadınların alışverişlerinde ilk sıralarda yer alacak. Ofis stilini kullanan tüm hanımlar, bu kış ne giyeceğim derdine Armine modelleriyle son verecek.


Mavilerin, kırmızılarıni kahve tonlarının hüküm sürdüğü Armine 2016 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu, oversize omuzlar renk blokları ve fermuar detaylarıyla dikkat çekiyor. Bu sezon trendler arasında kendisine yüksek sıralarda yer bulan süet, Armine koleksiyonunda fazlasıyla görünmekte.


Sizleri Armine'nin yeni sezon modelleriyle baş başa bırakıyorum.






Tüm Koleksiyon Yazıları İçin Tıklayın...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder