Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yaz Bitmeden Yapılacak Kombinler


Yazın bitmesine sayılı günler kaldı. Sıcak günleri geride bırakmadan, sezonun en beğenilen kombinlerini yapmaya ne dersiniz. İşte birbirinden zarif beş farklı kombin. İlk hazırladığım kombin, özel günlerde tercih edilecek bir uyum içerisinde. Floral desenli, kendinden jakarlı uzun etek modelimiz biz hanımlar için vazgeçilmezler arasında olacak. Kum beji renginin hakim olduğu kombinime, petrol yeşili çanta ve şalı özellikle ekledim. Stilettolar ise bu kombinin olmazsa olmazlarından.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..

Açık sütlü kahve tonlarının hakim olduğu ikinci kombinim, renk ağırlığı ile her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz parçalardan oluşuyor. Petrol yeşilini yine bu kombinimde de kullanmak istedim. Otantik formlardaki şık ceketimiz bu kombinin star parçası olmaya aday. Ayrıca bu kombinimi, sonbaharın serin havalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Prenses etekleri özellikle genç kızlarımıza çok yakıştırıyorum. Pilise detaylı, kendinden desenli pudra tonlarının hakim olduğu eteğimiz, bize birçok kombin alternatifi sunabilir. Yaz bitmeden siz de muhakkak prenses eteklerinizi kombinleyin. İster stiletto, ister sivri burun babetler bu eteklerin altında her zaman şık duracaktır.


Etekleri bir kenara bırakalım, modumuz rahatlık olsun diyorsanız sıradaki iki kombinim tam da size göre. Bu yaz pudralara ayrıca özen gösteriyorum. Soft renker arasında her zaman öne çıkan pudralar, kombinlerimde ilhamım oluyor. Bu kombinimdeki çantaya ayrıca bayıldığımı söyleyebilirim.


Griler ve pembelerin uyumunu hepimiz biliyoruz. Bohem tarzındaki tunik modelimi, boru paça kanvas gri pantolonla kullanmak istedim. Sivri burunlu bilekten bantlı ayakkabı, bu kombinde çokta şık durdu.

Türkan Eraslankılıç

Diğer kombin yazılarım için tıklayın.. 


İlginizi çekebilecek diğer konular..

Kıyafetimizle Kendimiz Olalım; Başkalarına Benzemeyelim

Giyim Kuşam ve Kıyafette Etkileşimler

Şal ve Kemer Trendini Uygulamaya Ne Dersiniz

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder