Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sadelik ve Şıklık İçin Beyaz Gömlek Trendi


Her sezon trendlerin değişmesine ve yenilenmesine rağmen trendliğini bir gün olsun bırakmayan her parçayla çok rahat kombilenen, her ortama uyum sağlayan kurtarıcımızdır beyaz gömlekler. Gerek jeanlerle gerek eteklerle her parçayla kombine ayak uyduran, bazen spor bir şıklık oluştururken yeri geldiğinde de tatlı bir zarafet sergileyen beyaz gömlekleri kombinlemek de oldukça kolay.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Beyaz gömlekler ile kullandığınız renkler kadar yanında kullandığınız aksesuarlar önemlidir. Soft renklerle tamamladığınız kombininiz sizi tarz bir görünüme kavuştururken beraberinde sofistike görünmenizi de sağlayacaktır. Canlı renklerle birlikte yaptığınız kombin ise sizin fresh görünmenizi sağlayacaktır. Aksesuarlarda ise beyaz ile altın ve bronz kolye,yüzük veya saat gibi parçaları kullandığınızda ne kadar şık durduğunu siz de fark edeceksiniz. Ayakkabı ve çantaları kombininizde kullandığınız diğer parçalara göre seçmeniz daha faydalı olacaktır. Yaptığınız kombine göre stiletto ,babet, sneakers gibi her türlü ayakkabıyı kullanabilirsiniz.


Kombininizde ceket ve yelek gibi parçaları kullanmak sizi tarz ve stil sahibi yaparken bu şekilde kombininizi de zenginleştirmek sizin elinizde..

Konuk Yazar: İrem Duran
İnstagram: ireemduraan


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder