Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elie Saab 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


Elie Saab deyince hepimiz heyecanlanıyoruz. Şimdiye kadar dünya markaları arasında, en iyi tasarımlara sahip olan Elie Saab, 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile kalp atışlarımızın hızını birkez daha artırdı diyebilirim. Tüm koleksiyonları sabırsızlıkla beklenen markanın, 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonunda hangi parçaların olduğunu merak edenler, muhakkak bu yayınımı okumalı. İşte tüm detaylarıyla Elie Saab 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu.



2015 ilkbahar yaz sezonunun enerjik ve renkli geçeceğini öneceki yazılarımda belirtmiştim. Elie Saab koleksiyonuna sezonun en trend renkleri olan scuba mavi, cam yeşili, mandalina turuncusu, klasik mavi, buz grisi ve kavrulmuş badem damgasını vurmuş. Ayrıca siyah ve beyazın muhteşem kontrast geçişlerini de koleksiyonda görmekteyiz.


Koleksiyonda diğer enerjik tonların kontrast ve canlı renkler eşliğinde birbiri ile muhteşem geçişleri tasarımlarda fazlasıyla iddialı olarak karşımıza çıkıyor. Lübnanlı modacı Elie Saab, tasarımlarında dantelin zarif yorumunu hayal gücü ile birleştirerek, muhteşem bir görsel ziyafeti 2015 ilkbahar yaz koleksiyonunda bizlere sunmakta.


Koleksiyonda dikkat çeken diğer modeller ise, tulumlar ve takımlar. Klasik şıklığı seven kadınların gardroplarında yer alacak olan bu tasarımlar özellikle tek renklerde karşımıza çıkıyor.


İşte tüm zarafeti ve feminen albenesi ile Elie Saab'ın muhteşem tasarımları. Ben bayıldım, umarım sizler de Elie Saab ürünleri ile ilkbahar ve yaz için estetik göz zevkinizi fazlasıyla yükseltmiş olursunuz.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder