Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stil Doğru Kombin Demektir

Herkes şık olabilir ama stil sahibi olamaz. Stil sahibi olmanın ilk kuralı da doğru kombin yapmaktan geçer. Sizlere paylaştığım tüm kombinlerde parçaların birbiri ile uyumu, doğru stil sahibi olmanın da izlerini taşımakta. İlk kombinimde ekru etek ve kazak hem model olarak hem renk olarak bu sezonun favori parçaları arasında. Botlar ve kaban ise kendi içinde ayrı bir şıklıkta. Klasik modelleri bir kenara bırakarak size stil kazandıracak modelleri, kendi stylinginizde uyarlayın.

Sarının enerjisini yaz kış sevenlerdenseniz bu kombinim tam da size göre. Özellikle brokar deseni sarı uzun ceket, benim favorilerimden. Taşlanmış kotla bu ceketi birbirine çok yakıştırdığımı özellikle söylemek istiyorum. Ceketin enerjisini yansıtmak istediğimden çanta ve ayakkabı tercihim gold renginden yana oldu.

Kabarık uzun etekler bu sezonun en çok dikkat çeken parçalarından. Yine kabarık formlarda zarif bir etek kombinimin ilham kaynağı oluyor. Sezonun en trend ayakkabı modelini bu kombinde özellikle kullanmak istedim. Asimetrik kesim kaban ise kombinde ilham olası parçalardan.

Çizgili hırkaları kim sevmez. Özellikle bu kış sizler de üç dört renkli çizgili hırkalara yatırım yapın. Bu sayede tek bir hırka ile birçok kombin olanağı sağlayabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

3 yorum :

  1. kombinlerinizdeki parçaları nerelerden temin edebiliriz? yada etiketleseniz markaları olmaz mı ? :)

    YanıtlaSil
  2. kombinlerdeki parçaların markalarını da paylaşsını, temin açısından iyi olurdu. böyle sadece burada görmekle yetiniyoruz :(

    YanıtlaSil
  3. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil