Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinleri Seçerken Doğru Parçaları Birleştirin


Kombinlerinizi seçerken, doğru parçaları birlikte kullanmanız gerektiğini asla unutmayın. Her kombin bir stilin yansımasıdır. Spor ve klasik parçaları doğru tasarımlarda yan yana getirdiğinizde siz de şıklığınızı yansıtmış olacaksınız. Mavilerin birbiri ile uyumunu sevmeyenimiz yoktur. Bebeklikten pembe dayatmasının tam tersine, çoğu kadının maviye düşkünlüğü apayrı. Ben de mavi sevenlerden olarak ilk kombinimi mavi ve tonlarındaın yana seçtim.


Gri ve pembenin uyumunu fark edemeyenleriniz varsa, bu kombini muhakkak dikkatlice incelemelisiniz. Kontrast renkler arasında birbirine en çok yakışan tonlar arasında olan gri ve pembe, kış aylarında enerjik renk tonlaması ile tercih edeceğiniz iki renklerden. Eğer spor bir şıklık düşünüyorsanız gri pembe uyumunu kotlarınızla tamamlayabilirsiniz.


Kim demiş kış aylarında açık renklere yatırım yapılmaz diye. İşte kış mevsimine yakışır, soft tonların eşliğinde hazırladığım şık bir kombin. Ekru ve mint uyumunu her sezon çok seviyorum. Sizler de açık renkleri kullanmaktan asla vazgeçmeyin.


Son birkaç sezondur en çok sevdiğim etek olan, pileli etekler bu kombinimin ilham kaynağı. Somon renginin dinlendirici etkisini etek ve gömlekte seçerek kombinimine yansıtıyorum. Kahverengi kış sezonunda en çok tercih edilen renkler arasında olduğundan somon kombinimin kontrast renk ahengini, kahverengiden yana seçiyorum.


Siyahın yakışmadığı bir renk var mı. Hepinizden hayır cevabını duyar gibiyim. Siyahı bu kombinde sarı ile uyarlamak istedim. Sarı ve siyah uyumunu tüm parçalara da özellikle yansıtmak istedim. Umarım sizler de beğenmişsinizdir.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder