Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuaybe Gider Modellerindeki Zarafet

Kuaybe Gider, modellerindeki minimal çizgiyi asla bozmayan tasarımcılarımızdan. Kadının şıklığının detaylar ve renklerle değil, sade ve şık çizgilerle de yansıtabileceğini gösteren Kuaybe Gider, modellerindeki zarafetle de adından söz ettirmeye devam ediyor.
Saks mavisini çoğu zaman iddialı bulsakta, sonbahar ve kış aylarında bu renkten asla vazgeçemiyoruz. Özellikle şık bir saks mavisi pardesüye hangimiz hayır diyebiliriz. Astarının pembe olması ve kol detayları ile bu pembenin dışa vurulması saks mavisinin ektin tonuna yumuşaklıkta katmış diyebiliriz.

Özellikle bu tuniğe bayıldığımı söyleyebilirim. Bebek mavisinin o naif duruşu beni her zaman kendisine hayran bırakmıştır. Klasik kesim bu tuniğin her rengini, büyük bir keyifle giyebilirim. Renkler arasında en beğendiğim bebek mavisi tabiki. Sizler de klasik tuniklerinizde bebek mavisini muhakkak düşünün.
Pembe dediğimizde aklımıza bir sürü tonu gelir. Peki sizin pembe deyince ilk aklınıza gelen ton hangisi. Pudra pembe mi, daha canlı şeker pembe mi. Açıkçası ikisi de çok güzel tonlar. Özellikle yaz aylarında enerjinize etki edecek bu renkleri klasik tuniklerde tercih edebilirsiniz.
Siyah trençkot ve pardesüler dolaplarımızın ana parçasıdır. Özellikle soğuk havalarda, yağmurlu havalarda siyahın gizemine saklanmak isteyerek ilk olarak bu rengi tercih ederiz. Aslında siyahı seçmemizin diğer bir sebebi de her renkle kolay kombinlenmesi.
Yeleklere her sezon koleksiyonunda yer veren Kuaybe Gider, özellikle uzun yeleklerde oldukça başarılı. Siyahın yine etkin olduğu bu yelek, rahat formu ile ölçülü giyimi tercihe eden kadınların favorisi olmaya aday.
Sizler de bu sezon Kuaybe Gider'in modellerine muhakkak göz atın. Minimal şıklığı seviyorum ve asla vazgeçemiyorum diyorsanız, Kuaybe Gider koleksiyonunda size uyan zengin model çeşidini görebileceksiniz.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder