Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tekbir Giyim'den Esra Tekbir Markası

Tekbir’den Yeni Bir Marka
İlklerin markası Tekbir, kendi bünyesinde yeni bir koleksiyon ile sizlerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyor.
Modern, trendleri takip eden, kendine güvenen kadının markası Esra Tekbir, 2014 İlkbahar Yaz koleksiyonuyla sizlerle buluşmaya hazır…
Esra Tekbir, 15 Nisan Salı günü Kuruçeşme Huqqa’da seçkin konukları ağırladı… Yeşil Topuklar.com ekibinin de davetliler arasında olduğu lansmanda tüm konuklar en yeni ve özel ürünlerini de inceleme fırsatı buldu.
Milli Rallici Burcu Çetinkaya‘nın drift şovu ile başlayan lansman, Kurumsal iletişim Koordinatörü Merve Mücaviroğlu Ayan’ın sunumu, Esra Karaduman Uzun ve Creative Director Veysi Demir’in koleksiyonunu tanıtması ile devam etti.
Londra ve Türkiye’de alanında bir çok firmayla çalışmış olan Creative Director Veysi Demir ve Esra Karaduman Uzun önderliğinde tecrübeli bir ekip ile hazırlanan koleksiyonda Akdeniz ve Tropikal temalardan ilham alarak hazırlamış
30 parçalık bu koleksiyonda elbiseler ve minimal şık tasarımlar ön planda. Davetler için hanımların kullanabilecekleri bluz, ceketler ve zarif etekler de yine koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında yer alıyor. Samimi, rahat,  doğal esintileri ile “Akdeniz”; multi colour renklerin uyum içinde dans ettiği desenleri barındıran “Tropikal” temalardan ilham alınarak hazırlanan koleksiyon sınırlı sayıda üretilen parçalarla, seçilmiş Tekbir mağazalarında sizlerle buluşmaya hazır.

Kendine Güvenen, Şehirli Kadının Yeni Markası “Esra Tekbir”

Lansmanda sorularımızı yanıtlayan Esra Karaduman Uzun, uzun zamandır hayal ettiği bir projeyle birlikte, kendi koleksiyonunu Esra Tekbirmarkası olarak ortaya çıkardıklarını söyledi.
Esra Karaduman Uzun, koleksiyonu hazırlarken kullanımı kolaylaştıran tasarımlar yapmaya özen göstermiş ve doğal kumaşların yanı sıra farklı karışımlı kumaşları kullanarak bayanların kendilerini özel hissedeceği tasarımlarla koleksiyona yön verdiğini belirtiyor. Daha çok genç ve stil sahibi bayanların dikkatini çekecek olan bu özel koleksiyon, Haute Couture diyebileceğimiz tarzda ve sosyal hayat içinde aktif rolü olan bayanlar için büyük bir fırsat olacağını söyleyebilirim.
Hem vakit, hem de tercih kolaylığı bakımından Esra Tekbir, klasikliğin dışında ve modern bir çizgi yakalamak isteyen hanımefendiler için bir imkan sunuyor.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder