Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aker, Dergisi "Aker Mag" ile Takipçileriyle Buluşuyor

1977 yılında Türk tekstil sektörüne giriş yapan Aker; dünya trendlerini nostaljik esintilerle birleştirerek ipek eşarp, şal ve kumaş koleksiyonlarını sunuyor. Aker; eteklerden ceketlere, elbise, gömlek ve tuniklerden mantolara dek uzanan zengin bir çeşitlilikle tüketicilere ulaşıyor.  Aker, 38.yılında gücünü tecrübesinden alarak, çanta koleksiyonlarında da ustalığını göstermeye devam ediyor.

Yüksek marka değeriyle anılan Aker, 38 yıllık başarısının kurumsal bir belgesi olarak ‘’Aker Mag’’ dergiyi moda severlerle buluşturuyor.

 ‘’Aker Mag’’ dergi ile Aker’in ipeksi dünyasına keyifli yolculuk 

Aker Mag dergide moda, stil tüyolarının yanı sıra yaşam, dekorasyon, kültür, sanat, sağlık ve güzellik gibi hayata dair içerikler de yer alıyor. Aker’in çanta, eşarp, tunik, elbise ve diğer koleksiyonları hakkında detaylı bilgi ve görseller Aker Mag’ın içeriğinde bulunuyor. Sanata övgü niteliğinde bir koleksiyon olarak hazırlanan Ottoman Serisi’nin tarihi dokusu da Aker Mag sayfaları içinde hayat buluyor. Kitaptan sanata, kültürel miraslarımızdan, müzelere dair her türlü güncel bilginin yer aldığı Aker Mag dergiyle hayatı yeniden keşfedebilirsiniz.

Sayfaları çevirdikçe Aker’in masalsı dünyasında kendini bulacağınız bu dergiye tüm Aker satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, her ay Aker Mag derginizi online olarak aker.com.tr adresinden inceleyebilir, dostlarınızla paylaşabilirsiniz.


http://www.aker.com.trhttp://www.aker.com.tr/

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder