Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gençlere Özel Kombinler


Her yaşın ayrı güzelliği var. Her yaşa göre de ayrı kıyafetler. Bu aralar gençlerden fazlasıyla mail almaktayım. Bize özel kombinler neden yapmıyorsunuz diyorlar. Ben de onların beklentilerine ufak da olsa cevap vermek istedim. İşte gençlere ve kendini genç hissedenlere özel, birbirinden şık kombinler.
Her yazımda gençler için enerjik renkleri kullanmalarını öneriyorum. Bu kombinimde turuncunun ve pembenin muhteşem uyumu görüyorsunuz. Renk blokları ile tasarlanan yeliğimize, beyaz gömlek ve kot pantolon eşlik ediyor. Renk dengesinin baskın olmasından dolayı eşarp ve ayakkabı seçimimi ekrudan yana kullandım.


Gençlere ve tüm kadınlara en çok etekleri yakıştırıyorum. Bazılarımız etekleri çok severken, bazılarımız pantolon rahatlığından bir türlü vazgeçemiyor. Bu kombinimde  ekose desenli şık gömleğimizi, zarif ve kırışmayan kumaşı olan bir etekle kombinlemek istedim. Converse rahatlığını sevenler böyle bir kombinde ayakkabı olarak kullanabilirler.



Günlük koşturmacalı bir günse eğer, uzun triko ve kot pantolon ikilisini tavsiye ederim. Soğuk havalar geldiğinden düz tabanları rahat askeri bir botu böyle bir kombinde giyebilirsiniz. Üniformatik kesim kabanımız kombinimizle tam bir uyum içerisinde.



Bazen genç kızlarımız klasik giyimi daha fazla tercih etmekte. Eğer böyle bir stiliniz varsa kumaş pantolon etekleri giyebilirsiniz. Beyaz gömlek ve uzun yelek kombinimizi tamamlayan iki önemli parça. Metalik ışıltılı, sivri burunlu gümüş renkli ayakkabımız kombinimizin stil noktası. Gri ile uyumlu olduğunu düşündüğüm saks mavisini eşarp ve çanta seçeneğinde kullandım.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Türkan hanım harikasınız,çok zevklisiniz cidden bayıldım ama bir isteğim var ürünlerin markasını da paylaşır mısınız?teşekkürler iyi çalışmalar...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;

    Markalar yurtdışı online alışveriş sitelerinden. Kombinlerim satış amaçlı değil, stil önerisidir.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil