Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sizin Kombininiz Hangisi

Bugün yine birbirinden şık dört kombini sizlerle paylaşmak istiyorum. Her kombinde farklı renk dengelerini ve parçaları değerlendirdim. Bakalım bu kombinlerden hangisi size daha yakın olacak.


İlk kombinim pembe kendinden desenli kalem etek modelini, yine kendinden fiyonklu zarif bir gömlekle birleştirdim. Pudra tonlarındaki klasik kesim kap, kombinimize dış giyim olarak eşlik ediyor. Açık tonlardaki bu renk akışını koyu pembe çanta, eşarp ve saatle renklendiriyorum.


2014-2015 Sonbahar Kış sezonunda yeşilin ayrı bir önemi var. En çok bu rengi yeni sezonda göreceğinizi söyleyebilirim. Ben de kombinimin tamanına, yeşilin baskınlığını dağıtmak istedim. Tek ayrıntı desenli etek. Gold çanta ve şal kombinimize ayrı bir şıklık katıyor.




Kırmızı deri ceket kombinimizin en iddiali parçası. Bununla birlikte kalın çizgili uzun trikomuz siyah ve kırmızının muhteşem birleşimini gösteriyor. Siyaz pantolon ise kombinizin tamamlayıcı alt grubu. Böyle bir kabanda topuksuz düz sivri burun ayakkabıları giymenizi öneriyorum.


Kendinden desenli üstüne üstlük pileli bu eteğe bayıldım diyebilirim. Hatta kombinimin ilk parçası bu muhteşem etek. Beyaz gömlek ve turkuaz ceket, kombinimizin diğer unsurları. Bordo ayakkabı ve şal ise bu zarif etekle muhteşem bir uyum içerisinde.

Türkan Eraslankılıç

1 yorum :

  1. Iyide vu kiyafetler nerde bulsak bizde bir araya geturicez sorun bulamiyo olmak zaten

    YanıtlaSil