Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde, Önce Renkler Dikkat Çeker


Renklerden sarıyı favori olarak seçenler; onu anarenk skalasından, tatlı bir kavun içine dönüştürebilir. Bu daha soft ve pastel değerlerle, diğer parçalara bir anlamda hamilik eder. İşte size klasik uzun bir hırka zerafetine kırık beyaz, tunik tarzı bir triko kazak, kot pantalonunuzla özgürlük masalında bir temasınız artık.  Botlarınızın yanısıra eşarp ve çantanızın uyumuyla, tamamlayıcı kontrast bir değer oluşturuyorsunuz.


Bazılarımız yeşili sever. Uzunca bir kaban, ya da kısa bir manto diyebileceğimiz, fermuarlı kaşmir acı yeşil dış giyiminizle günlük zerafetinizi oluşturur. Kalem siyah  etek, botlar, çantamız  ve desenli ipek eşarbımız bir bütün halinde bizi şıklığa taşır. Bu arada yünlü gri kazağımız ara renk olarak düşünülmesiyle monotonluktan uzaklaşıyorsunuz.


Renk olarak benimsediğiniz hafif bej ve  fümelerle, istiridyeden çıkan bir inci tanesi gibi olmak istiyorsunuz demektir. Botların ve eteğin vintage zerafetine bayılacaksınız. Hele puf puf montunuzla kışın da şıksınız. Eşarp ve çantanızın renkleri de ana renklerle uyumunu zenginleştirecek güçte. İnanın gömleğiniz üzerine inci bir gerdanlık yakışır size. Bu kombinle çıtkırıldım bir hanımefendi edası oluşturuyorsunuz.


Kırçıllı kahverenginin tonları uzun ve klasik bir hırkada olursa, elbette uzun trikomuz sütlü kahve olacak. Ayakkabı, çanta ve şalın renkleri akraba renklerinden vişneye kaçan bir renk olmasıyla, kışlık bohem yelpazesi oluşturmanız içten bile değil. Kot pantalaonunuzla farklı bir tarz içindesiniz demektir.

Türkan Eraslankılıç

1 yorum :

  1. kombinlerinizi hangi siteden yapıyorsunuz belki markaları oradan görebiliriz de :)

    YanıtlaSil