Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kışlık Kadife Elbiseniz Olmalı


Tüm mevsimlerde, her kadının kendine özgü bir kıyafet seçimi var. Yünlülerin, kaşelerin yanısıra kadifeler de kışın en gözde elbiseleri. Özellikle sezon trendi olan kadifer bu kış her kadının gardrobunda yer aldı. Ayrıca Anadolu kültüründe de kadifelerin yeri bambaşka. Kadifenin her ülkenin en az tarihi kadar eski bir geçmişi var.


Günümüzde, moda dünyası batı ve doğu ayrılmaksızın stilistlerin tasarımlarında kadife şekillenir; moda ve estetik dünyamızda hayat bulur, günümüz anlayışıarına göre de stil giyinen kadınların beğenisine sunulur.


Özellikle siyah kadifelerin asaleti, kadınların estetik tatmin duygusunu fazlasıyla karşıladığını söyleyebiliriz. Paylaştığım bu kadife abiye elbisenin modernize edilmiş bir vintage olduğunu gözden kaçırmamak gerek.


Böyle bir vintage elbiseniz olmasını ister miydiniz!.. Böyle bir kıyafete, bej ya da gül kurusu çantayla kombinlemek, aynı zamanda gümüş aparatlı incili yüzük, bilezik ve gerdanlıkla otantik bir zerafete kavuşabilirsiniz. Gardrobunuzda mutlaka bir kadife elbiseniz bulunmalı. Zevkinize göre da ister siyah, ister vişne, ister gece mavisi tercihleriniz olmalı.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder