Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tesettür Giyim Kombinleri

Tesettür giyim kombinleri yapmak, birçok parçayı düşünmek ve bir araya getirmek anlamına da geliyor. Tesettüre uygun kıyafet seçimleri, eşarp ya da şal uygunluğu ayakkabı ve çantanın tüm parçalarla uyumu derken, tesettür giyime uygun kombin yapmak gerçekten zor bir hal alıyor. Ben de kombinlerimde olabilecek tüm parçaları sizler için bir araya getirmeye çalışıyorum. İlk kombinimde basit bir kahva hırkayı, mavi tonları ile bir araya getirirken, kombine hareket sağlaması için fuşya bir çantayı özellikle kullanıyorum.



Spor şıklık deyince ilk akla gelen parçalar denimler. Hem pantolonlarda, hem eteklerde alt grup tercihleri için denimler öncelikle tercihlerimiz arasında yer alıyor. Ben de ikinci kombinim için, tasarım gücü yüksek çok beğendiğim bir kot eteği kullanmak istedim. Kotları her renkle kombinleyebilirsiniz. Ama ben bu kombinde renk dengesinde mavi istediğim için, diğer parça tercihlerimi maviden yana kullandım.


Bazı zamanlarda nasıl bir kombin yapacağımıza karar veremeyiz. Özel birgün olsada, çok abiye gerektirmeyen bir kıyafette tercih etmemiz gerekebilir. Gündüz programınızda, akşam davette yer alacaksanız yukarıda tasarladığım gibi bir kombin yapmaya ne derseniz. Somon ve siyahın birbiri ile uyumunu da muhteşem şekilde yansıtan kombin, size ilham olacaktır.


Siyah beyaz parçaları kullanmayı sevmeyenimiz yoktur. Hatta siyah beyaz kombinlerde monokrom trendini de uygulamak isteriz. İşte tam da bu anlatımları yansıtan, zarif bir kombin. Siyah etek beyaz gömlek ikilisini kullanmayanımız yoktur. İşte böyle bir ikiliye monokrom bir kombin katmak ister misiniz. Mevsim ne olursa olsun siyah beyazlardan asla vazgeçemiyoruz.


Grinin muhteşem asilliğine hangimiz hayır diyebiliriz. Son kombinimde ilham kaynağım gri oldu. Gri renk ağırlıklı kombinime bordoyu yansıtarak hareket sağlıyorum. Etek kullanmayı sevenleriniz için bu kombin tam da reçete gibi.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder