Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bahar Havalarına Özel, Kombinler


Bahar havaları dendi mi, yağmurlu ve güneşli günleri aynı anda yaşadığımız zamanlar gelir. Böyle günlerde ne ince giyinebilirsiniz, ne de kalın. İşte ben de bugüne özel hazırladığım kombinleri tam da bu havalar için hazırladım. İlk kombinim spor ve şık. Uzun yelek ise havanın serinlemesine karşı koruyucu görevinde. En sevdiğim renklerin de oluştuğu bu kombini itiraf etmeliyim ben çok sevdim.

Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Canlı renkleri sevenler için hazırladığım ikinci kombin, zarif duruşu ile dikkat çekiyor. Kombinimizdeki etek modeli ise Aker'in. Kabarık ve tok duruşlu bu etekleri seviyorsanız, özellikle bu renklerde olanları tercih edebilirsiniz. Mevsimlık kısa ceket ise bahar aylarında tercih edebileceğiniz modeller arasında.


Trençkotlar gardroplarımızın vazgeçilmezi. Özellikle açık kahve tonlarını hepimiz tercih eder ve zevkle giyeriz. Benim de ikinci kombinimde kullandığım trençkot, İpekyol markasının. Günlük şıklığınızda size eşlik edecek bu kombin minimal parçaları içerisinde barındırıyor. Sizler de bahar kombinlerinizde bu stili muhakkak deneyin.


Hiçbir kadın yoktur ki pilise etek sevmesin. Biraz iddalı bir cümle olsa da, pilise etek sevenlerimiz çoktur. Ben de açıkçası bunlardan birisiyim. Bu kombinimin ana teması pilise etekse, buna uygun parçaları da özenle seçebiliriz. İşte ekru ve yeşilin asilliğinde size eşlik edecek özel bir kombin.


Zara, severek alışveriş yaptığımız markalardan. Zara online alışveriş sitesinde bu ceketi görünce, direk mağazasında görmek istedim. Biraz kalın bir kumaştan tasarlansa da, serin havalar için çok şık duracağı kesin. HM imzalı pantolonu denediğimde hiç tereddüt etmeden hemen aldığımı da söylemek istiyorum. Kalıbı ve duruşu ile siz de bu pantolonu çok seveceksiniz.


Çalışan kadınlar için kurguladığım bu kombindeki ceket arzu nesnesi olmaya aday. Pembe ve siyahın asil duruşu bu kombinde tam anlamıyla ortaya çıkıyor.

Türkan Eraslankılıç

YOUTUBE KANALIMA Abone Olmayı Unutmayın

2 yorum :

  1. Kıyafetlerini nereden aldığını yazabilir mısın?

    YanıtlaSil
  2. Olusturdugunuz kombinlerdeki kiyafetlerin linklerini, hic olmazsa hangi marka olduklarini yazar misiniz?

    YanıtlaSil