Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Madame Vera ile Katalog Çekimi


Madame Vera mağazasına, açıldığı günden bu yana marka ve sosyal medya danışmanlığı yapıyorum. Firmanın kurumsal tüm çalışmalarını yürütmekteyim. Madame Vera reklam çalışmaları ve online satış sitesi için her ay muhakkak bir çekim gerçekleştiriyoruz. Stylingini üstlendiğim çekimler ekibimizle birlikte çok keyifli geçiyor. Sizlere Madame Vera çekimlerimizden bazı kareleri paylaşıyorum. Ayrıca Madame Vera mağazasını sizler için yakından tanıtacağım.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Madame Vera; Türkiye’deki ve Dünya’daki seçkin markaları bir araya getirerek, AVM konseptinde açılan ilk mağazadır. Madame Vera, gerek ürün çeşitliliği, gerek tasarım modeller, gerek farklı koleksiyonlarla kadınların ihtiyaçlarına cevap vererek, AVM konseptinde mağaza olarak modern giyim tarzını benimsemiş stil sahibi bayanların beğenisine arz ediliyor.


Madame Vera, tüm kadınların ortak alışveriş merkezi. Özellikle ölçülü giyimde koleksiyon hazırlayan firmalar, Madame Vera mağazasında stil sahibi bayanların beğenisine arz ediliyor.


Giyim kuşamda kadın ve moda dendiğinde ilk sırayı yer alacak mağazaların başında Madame Vera olarak gelmeyi planlıyoruz. Butik tarzı özel tasarım ürünlerden ilham alan birbirinden güzel modellerin yanı sıra, kadın hissiyatında zerafet ve asalet değerleriyle yer alan koleksiyonlar, Madam Vera mağazasının refaransıyla anılacak.



HNB Çanta ve Aksesuar mağazalarımızla sektörde yer alırken, zerafet ve asaleti esas alan stil sahibi bayanların ihtiyaçlarını, seçkin markaların koleksiyonlarını bir araya getirerek Madame Vera mağaza konseptimizle de birçok şehir ve AVM’lerde yer almayı hedefliyoruz.



Madam Vera bünyesinde seçkin Türk markalarını stil sahibi bayanlarımızla buluşturmaktan onur duyuyor. Madam Vera çağdaş giyimin yanısıra, klasik, neoklasik hatta ölçülü giyim çizgisinde üretim yapan markaların yanında birçok özel tasarım ürünlere mağazasında yer vererek, giyimde modern ve ölçülü giyim stilini tercih eden hanımefendileri düşünüyor.






Madame Vera Mağazaları:


Antares AVM NO.:149A Etlik / Ankara Tel: 312 541 15 90

Antares AVM No:145 Etlik / Ankara Tel: 312 326 15 14

Antares AVM No:134 Etlik / Ankara Tel: 312 325 44 17

Kızılay AVM No:2B01A Kızılay / Ankara Tel: 312 419 36 37

Espark AVM No:113 Eskişehir Tel: 222 333 06 80

Nata Vega AVM 1. Kat No:146 Mamak / Ankara Tel: 312 553 49 35

Podium AVM No:60-B/038 Yenimahalle / ANKARA Tel: 312 503 03 48

Merkez Depo Etlik / Ankara Tel: 312 326 40 30
   

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder