Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Her Kombin, Farklı Stili Yansıtır

Kombinlerinizi yapmadan önce stilinizi muhakkak bilin ve her zaman o çizgide kombinler yapmaya özen gösterin. Saks ve grinin muhteşem uyumundaki ilk kombin sportif şıklığın da adresi. Uzun kazaklar ve kot pantolonlar benim en çok birbirine yakıştırdığım parçalar arasında. Bu kombinde ayakkabı stil görüntüsü ile bir hayli iddialı.

Kalem etekli kombinleri özellikle çalışan kadınlara tavsiye ediyorum. Kalem eteklere gömlekler daha çok yakışsa da, mevsim kış olunca şık kazaklarınızla da gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Gri ve pembe birbirine yakışan renkler arasında geliyor. Özellikle zincir saplı çanta ise sezonun trend modelleri arasında yer alıyor.

Uzun gömlekler ve hırkalarınızı kot pantolonlarınızla kombinlerken ayakkabı ve çantanızın spor modellerden olmasına dikkat edin. Oranj enerjik görüntüsü ile kışın tercih edebileceğiniz renkler arasında geliyor. Zımba detaylı çantalar da bu sezon tercih edeceğiniz modeller arasında yer alıyor.

Siyah pileli etekler naif görüntüsü ile benim favorilerim arasında. İnce kazak ve hırkalarla bu eteğinizi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Siyah deri ayakkabı ile kombinimizi daha klasik şıklıkla buluşturuyoruz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder