Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tesettür Mezuniyet Elbise Seçimi ve Modelleri

Bir genç kızın ilk telaşıdır mezuniyet elbiseleri. Onu mu giysem, bunu mu giysem derken bazen seçimler tamamen imkansızlaşır. Mezuniyet elbisenizi seçmeden önce, bilmeniz gereken bazı ipuçları var.

"Öncelikle ortaokul mu, lise mi, üniversite mi bitirdiniz. "

Yaş küçüldükçe mezuniyet elbiselerinde abartıdan kaçılmalı, yaş ileriyse ve üniversite mezuniyetiniz var ise daha ışıltılı ve abartılı modelleri seçebilirsiniz. Beden yapınız ve renk tonunuz elbise seçiminizde ayrıca önem arzetmektedir.
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Bedeninize ve ztilinize uygun mezuniyet elbisesi bulmak için, muhakkak zaman ayırmalısınız. Bu iş son iki haftaya asla kalmamalı. Online alışveriş siteleri, tesettür mağazaları, tesettür markalarının abiye bölümleri, elbise seçiminiz için ilk bakacağınız yerler arasında geliyor. Eğer hayalinizde bir elbise var ve onu giymek istiyorsanız, usta bir terzi ilk bulmanız gerekenlerden. Bu durumda model ve kumaş seçimine de önem vermelisiniz.


Mezuniyet elbiseleriniz abiye ağırlıkta bir model ise, ipek şalları asla kullanmamalısınız. Bunun yerine, elbisenizle uyumlu ya da ton sürton bir renk şifon şal seçiminizde yer almalı. Kimseyle benzer duruma düşmemek için, arkadaşlarınızın seçimleri konusunda bilgi sahibi olmanızı da ayrıca öneririm. Mezuniyet partisinin yapılacağı mekan, elbise seçiminizde etkendir. Açık alan mekanlarda daha şifon ve uçuş uçuş modeller olabilecekken, kapalı mekanlarda ışıltılı modeller seçiminiz olabilir



Elbisenin yanında ayakkabı ve çanta seçimi çok önemli. Bu iki aksesuarı elbisenizin durumuna göre belirlemelisiniz. Elbiseniz sade bir model ise, ışıltı ve taşlı bir çanta ayakkabı kullanabilirsiniz. Elbiseniz abartılı dikkat çeken bir modelse, bu iki aksesuarı sade modellerden yana seçmenizi öneririm.






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder