Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zühre Pardesü Modelleri


Zühre 2014-2015 Sonbahar kış koleksiyonu iddialı tasarımları ile sezonda en beğendiğim markalar arasında yer aldı. Özellikle pardesü modellerindeki zarafet ve minimal şıklık, görülmeye değer. Uzun zamandır sizlerden pardesü modelleri paylaşır  mısınız mailleri alıyordum. Umarım bu paylaşımım size, sezon pardesü modelleri hakkında fikir verir.


Tesettürde dış giyim deyince ilk akla gelen marka olan Zühre, özel tasarımları ile ölçülü giyimi benimseyen tüm kadınların stil ihtiyaçlarına cevap verecek şıklıkta modelleri sunuyor. Ben her zaman sade şıklıktan yanayım. Konu dış giyim olunca, abartısız modeller her zaman tercihim olur. Müslüman bir kadın kıyafeti ile değil vakarlı duruşu ile daha çok öne çıkmalıdır.




Pardesü modellerinde farklı birçok alternatif sunan Zühre, özellikle klasik kesim ve renklerdeki tasarımları ile kadınların aradığı markalar arasında yer alıyor. Özenli kumaş ve işçiliği içinde aynı kalitenin olduğunu söyleyebilirim.


Dış giyim tercihlerinizde modeller kadar renklerde dikkat edeceğiniz konuların başında olmalı. Siyah, kahverengi, lacivert ilk akla gelen renkler arasında. Bununla birlikte maviler ve bordolar da pardesü modellerinde tercih edebileceğiniz renk skalası arasında yer almalı.


Zühre pardesü modellerinden beğendiğim tasarımları sizlerle paylaşmak istedim. Umarım stilinize uyan bir modeli bulabilirsiniz.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder