Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geçmişten Günümüze Etnik Desen Trendi


Gönlünüz geçmişten bir türlü kopamıyorsa hissiyatınızı stilinize de yansıtmalısınız. Geçmişin izlerini üzerinizde taşıdıkça mutlu olduğunuzu hissedeceksinizdir. Etnik desen dediğimiz bu desenler hissedilerek giyildiğinde hayat buluyor. Sadece moda diye bir kıyafeti üzerinize geçiriyorsanız eğreti durması son derece doğal. O yüzden etnik desenli bir kıyafet giyecekseniz önce hissetmelisiniz.


Doğru giyildiğinde hayranlık uyandıran etnik desenlerin bir karmaşayla heba edildiğini de çoğu zaman görüyoruz. “Hissettiğim şeyi stilime nasıl yansıtırım?” sorusunun cevabı ise son derece basit.

Eğer desenli bir parçanız varsa bırakın sadece o desenli olarak kalsın (Altın kural). 

Yanına ilave bir desen daha kullanırsanız gözü yormaktan başka bir işe yaramayacaktır. Tabi ki bedeninizi tanımanız da şart. Şayet üst bedeniniz daha kalınsa desenli parçaları alt bedeninizde kullanın. Aynı şekilde alt bedeniniz daha kalınsa bu kez üst bedeninizde desenli parçalar kullanmayı tercih edin.



Üstelik bu desenler günümüzde sadece kıyafetlerde kullanılmıyor. Ayakkabı, çanta , saat, fular … gibi kombininizi güçlendirecek parçalarda da altın kuralı unutmadığınız sürece kullanabilir şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.


Düz bir kot pantalonla kulladığınız etnik desenli bir çanta sizi olduğunuzdan daha şık gösterecektir. Önemli olan altın kuralı unutmamak ve hislerinize güvenmek!

Konuk Yazar: Tuğba Dönmez 
İnstagram: dnmztgba 
Mail: donmeztugba57@gmail.com

Tuğba Dönmez'in tüm yazıları için tıklayın..

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder