Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Süet Aşkına


Biz kadınlar çoğu zaman beğenilmek uğruna birçok zorluğa karşı mücadele ederiz. Amacımız kutsaldır. İyi hoş görünmek için fedakarlık yapmaktan hiç mi hiç gocunmayız. Bu her kadının içinde mutlaka bir parça vardır. Çünkü her kadın özel olduğunu, güzel olduğunu hissetmek hatta duymak bir de onaylanmak ister. 
Tüm kombinlerimi Youtube Kanalımdan Stil Öneri Eşliğinde İzleyebilirsiniz. Tıklayın..


Kıyafetlerimizde ve ayakkabılarımızda süet kullanmak da bu zorluklardan biridir.  Ancak bahar aylarında tercih ettiğimiz zaman ortada zorluk falan kalmıyor. Yağmur yağmadığı sürece gün süet günüdür. Ağrısız sızısız, dertsiz tasasız bir stil yaratmış oluyoruz. Ancak şıklığı yakalamanın yolu da elbette doğru parçalarla kullanmaktan geçiyor. Olsun yine de çok yormuyor bizi. Her kombine rahatlıkla uyum sağlıyor.


Son yıllarda da hayatımıza sızmaya başladı.  İlk akla gelen şüphesiz ayakkabılar. Her modeli her rengi göz dolduruyor. Daha sonra eteklerden pantolonlardan tutun da trençkotlara kadar her modelde süet detaylar görmek mümkün. 
         
Ama yine de en çok çizmelere ve botlara yakıştığını kimse inkâr edemez.  Tek başına bile yetiyor kendini anlatmaya. Başka parçalara ihtiyacı yok patlamak için.  Çok sade bir Jean ve kazağın altına canlı renkte bir süet bot tercih edip sıradanlıktan iddialı bir stile geçiş yapabilirsiniz.


Elbiseleriniz, mini etekleriniz ve Jean pantolonlarınızla tercih edebilir, ister salaş ister sade ama şık bir tarza sahip olabilirsiniz.
Bence benim bir stilim var diyen her kadının dolabında mutlaka olmalı.  Moda biraz da zamandır.  Kısa zamanda kendinizden harikalar yaratabiliyor, her seferinde o minik dolabınızdan bir şaheser çıkartıyorsanız evet modanın ruhunu yakalamışsınız demektir.  Süet parçalar da çok yormadan ve vaktinizi çalmadan kombinlenebildiğine göre dolabınızda yer vermelisiniz özellikle ayakkabılara ve özellikle de botlara.

Konuk Yazar: Seher Beysülen
Instagram: seherbeysulen

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder