Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YesilTopuklar.Com 5 Yaşında!

YeşilTopuklar.com 5 Yılı Geride Bıraktı!

Türkiye’de ilk kez 2009 yılında Muhafazakar Hanımların Dijital Yaşam Platformu mottosuyla yola çıkan YesilTopuklar.com olarak tam 5 yılı geride bıraktık. Bu güzel heyecanı 12 Haziran Perşembe günü,Renault‘un katkılarıyla Kuruçeşme Huqqa’da dostlarımızla paylaştık.
Davetliler arasında Modacı Tanju Babacan, Tasarımcı Elif Kavakçı, E-tesettur.com imtiyaz sahipleri Taha Yasin Toraman, Oğuz Yılmaz ve Hasan Özkaya, Sefamerve.com kurucularından Oya Okur Erciyeş, Modanisa.com imtiyaz sahibi Kerim Ture, Markamor.com imtiyaz sahibi Cemal Gündoğdu, Aysha Dergi imtiyaz sahibi Pınar Küçükşabanoğlu, Hayyat Dergi imtiyaz sahibi Zeynep Hasoğlu, Naquesh İstanbul imtiyaz sahibi Taha Eser, Stil Danışmanı Esra Seziş Kiğılı, Tasarımcı Hilal Oğuzkan, Tasarımcı Esin Ertan, Mağaza Kadınca imtiyaz sahibi Müesser Gün gibi, kendi alanlarındaki başarılarına şahitlik ettiğimiz isimler bu özel 5. yıl programında bir araya geldi. Ayrıca yine bir çok gazeteci, muhabir ve tasarımcı da konuklarımız arasında yer aldı.

Program 5. yıla özel pasta kesiminden sonra Yesiltopuklar.com imtiyaz sahibi Saliha Esma Çelik konuşmasının ardından  fotoğraf ve video çekimleri ile devam etti. Konuklarımızı program sonunda canlı çiçek veBerat Kandili dolayısıyla kandil simitleri ikram ederek uğurladık.
YesilTopuklar.com 5. yıl kutlaması elbette bununla da sınırlı kalmıyor! Bu güne özel sürprizler devam edecek, takipte kalın!
Bu 5 yılı bizim için bir keyfe dönüştüren yol arkadaşlarımıza, yazarlarımıza, iş ortaklarımıza, reklam verenlerimize ve YesilTopuklar.com’a konuk olan herkese ama en çok da siz değerli okurlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Farkındayız: Biz sizinle güzeliz!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder