Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rahatlık ve Şıklık Bir Arada


İtiraf edelim hepimiz rahatımıza düşkünüz. Konu rahatlık olunca da, bizi yormayan kıyafetleri ve kombinleri tercih ediyoruz. Havalar soğuduğundan rahatlık ve şıklık için uzun kazaklar ve hırkalar aranılan ve kullanılan parçaların başında geliyor. Özellikle ekru kışlık uzun tuniğiniz ya da kazağınız muhakkak olmalı. Basic triko modellerini Defacto, H&M, Mango, Lcwaikiki, C&A gibi birçok AVM mağazasında bulabilirsiniz unutmayın. Bu arada ekru ve yeşilin uyumunu da muhakkak denemelisiniz.


En sevdiğim tasarımların arasında, uzun gömlek modelleri yer alıyor. Rengi ve modeli ile her kombinin anahtar parçası olmaya aday. Gardroplarınızda muhakkak uzun gömleklere yer açın. Özellikle denimlerle bu modeller, spor şıklığın adresini gösteriyor. Grinin altın çağını yaşadığı bu yıl, pantolon ve ayakkabı tercihimde özellikle bu renge yer verdiğimi söylemek istiyorum.


Etekler ve kazaklar kış geldiğinde kombinlerimizin baş kahramanları. Bu ikiliye yer verdiğiniz kombininizde, kazağınızın boyuna ve bolluğuna dikkat edin. Çok uzun kazak modelleri ve fazlaca bol kazaklar, eteklerin üzerinde bazen hoş görünmeyebiliyor unutmayın. Ekru, lacivert ve su yeşilin kombinde muhteşem uyumunu görüyorsunuz. Peki siz bu renkleri kullanmaya ne dersiniz?



Desenli etekler yaz kış favorimiz. Konu kahve tonları olunca desenli eteklerde yer alan kahveler, kolay kombinin de sırrını veriyor. Özellikle saks ve kahvenin birbirine çok yakıştığını düşünürsek bu kombin tam da iyi bir örnek öyle değil mi? Sizler de kahvelerinizi saks rengi ile düşünebilirsiniz unutmayın.

Türkan Eraslankılıç

4 yorum :

  1. Merhaba Türkan hanim paylaştığınız kombinler harika bana çok yardımcı oluyor fakat marka belirtmemeniz büyük sorun oluyor lütfen marka belirtin Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Evet lütfen kombinlere marka linkini verin

    YanıtlaSil
  3. Kombinleriniz cok guzel markalarinida paylasirsaniz daha guzel olucak ��

    YanıtlaSil
  4. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil