Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Minyon Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Her kadının vücut yapısı farklı. Kadınlar vücut yapısını dikkate alarak, trendleri takip etmeli. Tasarımcılar koleksiyonlarında, kişinin vücut yapısına göre de kalıp ve drop oluşturmakta. Minyon kadınlar kısa boylu, zayıf, narin yapılı, hatta çocuksu ve masumane duruşu olan kadınlardır. Hiç yaşlanmayan ve hep genç gözüken minyon kadınlar, kıyafet tercihlerinde önem göstermeli. Peki minyon kadınlar nasıl giyinmeli merak ediyor musunuz? İşte size özel, çok önemli stil önerilerimiz.


Uzun elbiseler

Uzun elbiseler tüm kadınların gardıroplarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında. Özellikle ölçülü giyim tercihi eden kadınlar için elbiseler, önemli kıyafetlerin başında geliyor. Minyon kadınlar yerlere kadar uzanan ve beden hatları ile uyumlu elbiseleri tercih etmeli. Uzun elbise modellerinde, elbisenin iki ayrı renkten oluşan panel kumaşlarla bölünmesi, kısalık algısını da giderecektir.


Bilekten bağlı ayakkabılar giyilmemeli

Bilekten bağlı ayakkabılar, boydan pay çalacak bir görüntünün de habercisi. Dolayısıyla bu ayakkabı modelleri, algı olarak minyon kadınları daha da kısaymış gibi bir görüntüye yol açar. Kısa boylu ve minyon kadınların ayakkabı seçimleri, her zaman  stilettolardan yana olmalı. Ten rengi stilettolar ise, sizi olduğunuzdan daha da uzun gösterir.

Yüksek bel etekler

Yüksek bel etek kullanmak, vücudun alt kısmını uzatacak bir nevi algı operasyonu. Elbette iş etekle kalmıyor, yüksek topuklu ayakkabıyla da kıyafetinizi tamamlamalısınız. Üzerinize tercih ettiğiniz beden hatlarınızla uyumlu şık bir gömlek de bu kombinin en önemli parçası.


Pantalon seçimine dikkat

Minyon kadınlar pantolon seçimlerinde dikkat etmeli. Pantalonlar ne fazla bol, ne de fazla dar olmalı. Uzunluk olarak pantolonlar, ayak bileklerine kadar inerek ayakkabılarla bütünleşmeli. Capri pantolonlar asla giymememiz gereken modeller arasında. Boyuna çizgili pantolonlar da sizi olduğunuzdan daha uzun gösterir.

Desen dengesi


Bütün minyon kadınlar kıyafetlerinde büyük desenlerden ve çok renkli modellerden kaçınmalı. Kombinlerde her zaman renk ve desen dengesi korunmalı. Büyük desenli modeller yerine, çizgilerin aldatıcı etkisini kullanın ve odak noktasını ayarlayın. Ten rengi elbiseler ise tam da size göre.

Türkan Eraslankılıç

Aysha Dergi Ağustos Sayısı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder