Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kabarık Etekli Kombinler


Ölçülü giyimi tercih eden kadınlar için kabarık eteklerin yeri çok ayrı. Açıkçası etek modelleri arasında benim de favorilerimden olan kabarık etekler, duruşları ile stil bir görüntü sağlamakta. Ben de sizler için kabarık eteklerle çok özel kombinler yapmak istedim. İlk kombindeki saks renkli kalın pileli eteğimizi, gri çizgili bluz ve pudra bir şalla kombinlemek istedim. Bu üç rengin birbiri ile uyumunu sizler de kombinlerinizde kullanabilirsiniz.


Siyah kabarık etekler hepimizin favorisi. Her renkle kolaylıkla kombinlenen siyah kabarık etekler, dökümlü duruşları spor bir stili de beraberinde getiriyor. Minti bir iki sezondur çok seviyorum. Bu sebeple siyah kabarık eteği, bu kombinimde mint renklerinin olduğu kazak ve kabanla kombinlemek istedim.




Kareli desenler benim her zaman favorim. Kareli desenin kabarık eteklerde yorumlanması ise ayrı bir güzel. Gri, kırmızı ve siyah eşliğindeki etek, yine aynı renklerdeki diğer parçalara ilham olmakta. Sizler de bu sezon muhakkak kareli desenli etekleri kombinlerinizde kullanın.


Siyah, dantel, kabarık form ve ekru şeffaf görüntü. Bu dört özel detay bir etekte buluşursa muhteşem bir görüntü ortaya çıkar. Eteğimizin zarafeti ise tüm kombinimize yansımakta.

Türkan Eraslankılıç

4 yorum :

  1. Siyah kabarık eteğin markasını öğrenebilir miyim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba;

    Kombinlerim stil önerisidir.

    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Satis yapmiyormusunuz sadece stil onerisimi

    YanıtlaSil
  4. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil