Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aker Yeni Sezon Modellerinde Şıklık Ön Planda


Ölçülü giyimi tercih eden kadınların, stil ihtiyaçlarını karşıladığı markalar arasında en ön sıralarda yer alan Aker, 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile yine büyüleyici bir sezona imza attı. Her sezon koleksiyon tanıtımını ilk yapan markalar arasında olan Aker, bu yönü ile de benim sevdiğim ve takdir ettiğim markalar arasında.


Özellikle çalışan kadınların ofis stilleri için zengin bir model seçeneği sunan Aker, minimal şıklığı ile de sezonun yükselen trendini yakalıyor. Kumaşların kalitesi ve dokusu, Aker kalitesini bir adım daha öne taşımakta. Aker kıyaferindeki zengin model seçeneği kadar, çanta ve eşarp koleksiyonu ile de tam bir kombin seçeneği size sunmakta.




Tunikler, elbiseler, uzun ceketler, oversize kabanlar, zarif yelekler koleksiyonda öne çıkan parçalardan. Renk blokları ve desen zenginliği modellerde ustalıkla işlenmiş. Ayrıca sezon trendlerinin çoğunu da koleksiyonda görmekteyiz.


Benim bu sezon en beğendiğim markalar arasında olan Aker'in 2014 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonunu bakalım sizler nasıl bulacaksınız. Aker aynı zamanda fiyatları ile de çok yüksek bir satış politikası yürütmeyen markalardan.


Bu sezon Aker modellerine sizler de merhaba deyin.

Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder