Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Burcu Çetinkaya ile Styling


Tekstil dünyası gün geçtikçe gelişiyor, her firma kendi adıyla markalar oluştururken, daha başka isimlerle ikinci, üçüncü marka çalışmalarını da titizlikle sürdürüyorlar. Bunun yanında ilkbahar yaz, sonbahar kış sezonları için hazırlanan koleksiyonlarda tematik kreasyonlar düşünülmesi, pazarlama iletişimi açısından ayrıca bir anlayış da gelişiyor. Ülkemizde olduğu gibi markalar ürünlerini sadece kendi bulundukları ülkelerde değil, dünya pazarında kendisini göstermeye başladılar.



Özellikle bilişim çağında internetin nimetlerinden faydalanan firmalar, kendi online satış yapan web sitelerini faliyete geçirdiler. Bu açılım firmalar ve markalar için önemliydi. Fakat stil giyinen hanımefendiler, tek tek giyim sitelerini dolaşmak yerine, kendi istekleri doğrultusundaki niteliklere haiz olan kıyafetleri pratikte, kolayca erişebilmeleri için bütün markaları bünyesinde bulunduran online satış sitelerine yönlendiler.

Online satış sitelerinden yeni kurulmakta olan "deyince.com" un talebi üzerine, son zamanlarda muhafazakar ve mütedeyyin bir hayat tarzını benimseyen ünlü Rallici Burcu Çetinkaya ile Koceli'de bir styling çalışması gerçekleştirdik. 18 Nisan, Kocaeli Seka Film Stüdyoları'nda yaptığımız çekimlerde ,Burcu Çetinkaya'nın yanısıra ayrıca Sibel Meriç ve Esra Kurt gibi mankenler de styling çalışmamıza dahil olmuşlardır.


"deyince.com" için gerçekleştirdiğimiz çekimlerde, muhafazakar ve mütedeyyin hanımefendilerin giyim kuşamına dair rağbet ettiği muhtelif markaların ürünleri titizlikle seçilerek, iyi ve güzel bir iş çıkardığımızı söyleyebilirim. Çekimler sırasında başta Burcu Çetinkaya olmak üzere diğer mankenler, teknik çekim ekibi, ayrıca "deyince.com" un sahipleri ve elemanlarının özverileriyle styling çalışmasına verdikleri katkılar, işimizi kolaylaştırmıştır. Bu arada bu keyifli styling çalışmasını ahenk içinde gerçekleştirmiş olmamız da, ayrıca tüm ekip ile dostluğumuzu pekiştirmiştir.


Türkan Eraslankılıç
trkner@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder