Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dolce Gabbana'dan Özel Modeller


Dolce Gabbana benim beğeni ile takip ettiğim markalar arasında. Dolce Gabbana'nın yeni sezon koleksiyonundan çok beğendiğim modelleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Annelerimizin çeyizliklerindeki delik dantel işlemeyi, Dolce Gabbana modellerinde görünce gerçekten çok şaşırdım. Tasarım denince herşey değerlendirilebiliniyor. Dolce Gabbana'da bunu fazlasıyla görüyoruz.


İki ayrı kaban modelinde renkler aynı olsa da, model farklılığı öne çıkıyor. İki tasarımda da kumaşlar kendinden desenli. Bu tarz kumaşlarla tasarlanan modelleri çok seviyorum. Özellikle 3D desenli tasarımlar, benim için çok daha özel. Bu iki kap modelini çok sevdiğimi, söylemeden geçemeyeceğim.




Bahar'ın sanki o enerjik havası bu elbiselerde toplanmış. Özellikle turuncunun baskı tonu, yeşille dengelenmiş. Desenli ve rengarenk elbiseleri seven kadınlara, bu iki modeli önerebilirim. İster sade klasik kesim, ister daha rahat formlardaki model. Tercih sizin..


Siyah ve beyaza olan tutkum bambaşka. O yüzden bu iki özel elbiseyi görünce hayranlığımı gizleyemedim. Sade ve klasik modeller olarak görünse de detaylardaki şıklığı ve özeni görebiliyorsunuz. Siyah beyaz düşkünlerini sevindirecek bu elbiseler özel günlerde tercihiniz olabilir.


İki farklı modeldeki bu elbiseler, farklı formlara sahip. Beğeni tabi ki sizin zevkinize göre değişebilir. Açıkçası ben ikisini de çok beğendim. Tercih ettiğimde zamanın ve mekanın duruma göre ikisini de keyifle giyebilirim.


Siyahın asaleti bu özel elbiselerde daha da öne çıkıyor. Dolce Gabbana yeni sezon koleksiyonundan birkaç kare ile paylaştığım bu modeller, sezonda tüm kadınların favorisi olmaya aday görünüyor.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder