Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Farklı Stiller


Kıyafetlerimiz bizim ruh halimizi ve hayata bakışımızı yansıtır. Bu yüzden her kombin önem arz eder. Kombin yaparken önce kendi stilinizi düşünün. Her zaman stilinize ve bedeninize uyan kombinler yapmaya özen gösterin. Lacivert çizgili ve kendinden desenli ışıltılı etek, kombinimizin göz alıcı parçası. Albenili olan böyle bir eteği, beyaz gömlek ve lacivert kabanla kombinleyebilirsiniz.



Sonbaharın en sevilen rengi kahvelerdir. Kahverengi deyince birçok tonu gündeme geliyor. Bugüne özel hazırladığım bu kombinde, sütlü kahve tonlarını işlemek istedim. Klasik parçaların birleşiminden olan bu kombin, ayakkabımızın iddialı olması ile daha şık hale geliyor. Kombinimizi siyah renkle kontrast olarak tamamlıyorum.


Enerjinizi yansıtacak bir kombin. Turuncu renkleri çok sevenler için böyle bir kombini özellikle hazırladım. Kiremit renge çalan eteğimizi, yatay çizgili bluzla kombinliyorum. Albenili ve renkli olan bu kombinde çanta ve eşarp seçimimdeki renkle daha softa hale getiriyorum.


Yeşilin her tonunu çok seviyorum. Birçok kombinimde yeşilin her tonunu da kullanıyorum. Yine yeşilin en özel tonlarının hakim olduğu zarif bir kombin karşınızda. Turuncu şal kombinimizin renk dengesini oluşturuyor. Sizler de stilinize etki edecek çok özel kombinler yapabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder