Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stilinize Farklı Dokunuşlar

Bugüne özel kombinlerimde iki tane enerjik renklerin hakim olduğu kombinler, iki tane de klasik siyah rengin hakim olduğu kombinler hazırlamak istedim. Turuncunun etkin olduğu bu kombinde kareli gömlek tam bir spor hava sağlamakta. Kırmızı ile turuncunun renk ahengindeki uyumunu düşünerek, kırmızı spor bir kaban kombinimizde dış giyim olarak kullanıldı.



Özel günlerde böyle enerjik bir kombine ne dersiniz. Fuşya ışıltılı eteğimiz oldukça iddialı, beyaz ceket eteğimizin enerjisini dengeliyor. Böyle bir eteğe yine aynı tonlarda stiletto ayakkabı tercih ediyorum. Desenli ipek eşarbımız ise kombinimizin yine önemli parçalarından. Koyu turkuaz abiye çantamız kombinimizin önemli aksesuarlarından.



Sezonun öne çıkan trendlerinden olan pelerin ve pançolar bu kış birçok kombinimide yer alıyor. İtiraf edeyim rahat kalıbı ve duruşu panço ve pelerinlerin bana daha cazip gelmesini sağlıyor. Bu kombinimde siyah gri kareli pelerinimiz oldukça şık. Siyah etek ve veyaz gömlek kombinimizin diğer klasik parçaları.


Taba trençkotun sade duruşunu bu kombinimde özellikle kullandım. Tabanın renk ahengi siyah eteğin deseninde kendisine eşlik ediyor.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder