Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yeni Bir Marka: Mimya


Çok özel bir marka olan Mimya'nın açılışına davetliydim. Yeni bir tesettür giyim markası her zaman beni heyecanlandırır. Sektörün bu kadar büyüyor olması ve tesettürlü kadınların her geçen gün stillerinde özel tasarımlarla buluşması sevindirici. Mimya modelleri bu sevincimi bir kez daha artırdı.


Mimya, kadınları ayrıştırmayarak değerlerin muhafaza edildiği aynı stil ve çatı altında toplamak üzere yola çıktı. Mimya, modern ve kendine güvenen tüm kadınların stil ihtiyaçlarına cevap verecek en özel tasarımlarla şimdi sizlerle.

Mimya’nın tasarımcı Mehtap Yılmaz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini diploma birincisi olarak bitirdikten sonra, İtkib Genç Moda Tasarımcılar yarışmasını kazandı. Sonrasında Park Bravo’nun koleksiyon tasarımcısı olarak kariyerine başladı.

Mehtap Yılmaz NGSTYLE markasında, Kreatif Direktörlük yaptıktan sonra, ünlü abiye markası Alfa Beta’nın günlük markası Rangers’ın kurucu ortağı oldu. Mehtap Yılmaz şimdilerde tüm bilgi ve birikimini Mimya markasıyla buluşturarak online satışta ilk defa Modanisa’da karşınıza çıkıyor.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder