Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yazlık Kıyafetler Sonbaharda Nasıl Giyilir


Soğuk havalar iyiden iyiye bastırmaya başladı. Artık çoğu zaman dışarıya üzerimize, kışlık dış giyim almadan çıkmıyoruz. Tam da şu sıralar yazlık kışlık değişimi yapmanın  zamanı.  Peki hala gardroplarınızı değiştirmediniz mi? O zaman yazlık kıyafetlerin sonbaharda nasıl giyilmesi gerektiğini muhakkak bilmelisiniz. İşte ince kıyafetlerimizin, sonbahar uyarlanması bu yazımda.

Uzun Hırkalar

Hırkalar sonbahar mevsiminin kurtarıcısı. Özellikle uzun hırkalar, serin havalarda öncelikli tercih edeceğiniz parçalarınızdan olacak. Yazlık kıyafetlerinizle dışarıda üşümeye başladıysanız, hemen üzerinize bir hırka almanın zamanı gelmiş demektir. Hırkaları yazlık kıyafetlerinizle kolaylıkla kombinleyebilir, şıklığınızı her daim koruyabilirsiniz.



Ceketler

Soğuk havalardan korunmanın bir diğer yolu da ceketler. Çalışan kadınlar için blazer ceketler, günlük giyimde tercih edenler için deri ya da kot  ceketler önerebileceklerim arasında. Uzun spor günlük zarif bir elbisenizin üzerine, tercih edeceğiniz kot ceket size trendy görünüşü getirecek. Tabi böyle bir kombinde asla topuklu ayakkabı giymeyin.


Kat kat giyinmek

Katmanlı giyinmeyi, özellikle gençler daha çok tercih ediyor. Hatta son yıllarda kat kat giyinmek trendler arasında hızlı bir yükselişe geçti. Katmanlı giyinmede birçok kombin alternatifi yapabilirsiniz. Yeter ki renkler ve modeller birbiri ile uyum içerisinde olsun.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder