Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Özel Anlar İcin, Özel Kombinler

Biz kadınlar için her anın önemi var. Özel anlar için, özel kombinleri tercih ederiz. İşte size dört farklı kombin. Bakalım sizin özel anlarınıza, hangi kombin ilham olacak.


Özellikle kendini genç hissedenler ve tüm genç kızlar, muhakkak dolaplarınızda tütü etekler ya da tül detaylarla tasarlanan etekler bulundurun. Siyah tül detaylı eteklerle, tüm özel anlarınızı kurtarabilirsiniz. Renk kombinasyonu olarakta birçok farklı rengi kullanabilirsiniz. Ben sezonun trendi rengi olan orkide morunu, kontrast ton olarak seçmek istedim.


Özel günlerin diğer kurtarıcı eteği siyah renkteki klasik modeller. Özellikle son birkaç sezondur fazlasıyla revaçta olan pileli etekler, özel desenli ceketlerle kombinlendiğinde şık bir gecenin kombini olabilir. Bu kombinimde ceketimizin deseni ve renk dengesi, eteğimizle çok uyumlu. Gold şal, kombinimizde özellikle tercih ettiğim bir renk.




Pudranın en güzel tonunu, desen yorumunu bu şık etekte görebilirsiniz. Pudra ile siyahın uyumu özel günlerde tercih sebeniniz olabilir. Bu şık ve zarif eteği, pudra tonlarında hafif ışıltılı bir gömlekle kombinliyorum. Siyah ceket bu kombine bir resmiyet kazandırmakta. Böyle bir kombinde ayakkabı tercihim sadece stiletto.


Zarafeti ile muhteşem bir etek ve ceket. Kendinden desenli eteğimiz albenisi ile beni kendisine
hayran bıraktı doğrusu. Sizler de özel günleriniz çok şık kombinlere imza atabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

3 yorum :

  1. Kombinlerin parcalarinin markalarini da yayinlarsaniz bizim icin daha iyi olur. Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık, her zamanki gibi şahane!

    YanıtlaSil