Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Dış Giyim Tercihleri


Siz de benim gibi bu havalarda sürekli üşüyor musunuz? Kombinlerinizi yaparken kararsız mı kalıyorsunuz. İşte bugün yine dört kombinle sizinleyim. Kombinlerde dış giyim tercihleriniz için size ilham verecek çalışmalarımda, ilk kombin Burberry'nin en beğendiğim rengarenk kaban modeli. Sarı ve yeşil hakimiyetindeki bu kombine uyarlanacak diğer parçaları, yine bu renklerden seçmek istedim.


Yeşil son günlerde en çok sevdiğim ve tercih ettiğim renklerin başında geliyor. İkinci kombinime yeşilin en özel tonu hakim. Aynı zamanda sezon trendi olan bu ton, military esintili ceket tercihimde çok şık durmakta. Yeşile yakıştırdığım kahve kombinimin diğer parçalarında hakim.




Pembenin neon tonuna yakın olan fuşya kaban bir hayli iddialı. Açıkçası ben bu rengi çok sevdim. Kombinlerimde her zaman tercih etmesem de, enerjik bir kombin isteğimde ilk kullanacağım renklerden. Fazla iddialı olan bu rengi siyah ve pudra ile dengemelek istedim. Sizler de aynı renk dengesinde çok şık kombinler yapabilirsiniz.


Ekru ve yağ yeşilinin hakim olduğu bu kombinde en çok eşarbı ve ayakkabıyı beğendim diyebilirim. Klasik parçalardan oluşan kombine ayakkabı ve eşarp hareket getirmekte. Aynı zamanda böyle bir kombini sonbahara fazlasıyla yakıştırıyorum. Sizler de kendi kombinlerinizde mevsimin etkisini asla unutmayın.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :