Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Çalışan Kadınlar İçin Kombinler



Bir iki gün içinde kar geliyor. Kara inat kaşe beyaz manto ve siyah uzun etek zerafeti giymek ister misiniz.  Beyazla siyahı bir trikoda buluşturan renk geçiş estetiği. Beyaz mantoya kuzguni siyah ipek şal. Siyah beyaz dengesinde elinizde tuttuğunuz kırmızı şık bir çantanızla asilliğiniz..


Yine uzun siyah pileli etek üzeri, asimetrik kesimiyle  yünlü beyaz bir hırkayla zarifsiniz Kırmızı puantiyeli kırkaltıların klasik esintisi vintage mantonuz, ayakkabı ve eşarbınız. Gül açan çantanızla tek kelimeyle ahenginiz...



Krovaze yakalı, dört düğmeli siyah bir paltoyla, kalem etek özgürlüğünü tanıyan uzun ve siyah bir etek. Beyaz üzerine koyu mavi yatay çizgilerle estetik derinliği kazandıran  düğmeli bir hırkanız olsa ne güzel olurdu. Dize kadar çekeceğiniz topuklu çizmeniz, şık el çantanız ile birlikte eşarbınızla ayrı havanız...


Bir akdeniz havası, puantiyeli kışlık ceketiniz,  yine o havaya eş siyah beyaz pileli eteğiniz. Siyah kalem etek üzerine kurdeleli buluzunuz, siyah çanta, siyah kar gözlüğünüzle  klasikliğiniz.

Umarım bu kombinleri beğendiniz. Siz de kendinize çalışan kadın imajınıza uygun kombinler yapabilirsiniz. Yeter ki bunu yürekten isteyin. Çünkü kombin yapmak  kadınları rehabilite eden bir etkinlik olarak da görebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Türkan Hanım çizginize bayılıyorum. Kombinleriniz gerçekten dört dörtlük ancak bu parçaları nereden temin edebileceğimi bulamıyorum geceleri uyuyamıyorum :') iyi çalışmalar dilerim..

    YanıtlaSil
  2. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Tüm paylaşımlarım stil önerisi olup, hesabımda satış yapılmamaktadır. Kombinlerimde tasarım olarak kolay bulunabilir modeller çoğunlukta. Bunları Avm'lerde, mağazalarda ve online alışveriş sitelerinde bularak, sizler de aynı renk ve tasarımlarla kendi stillerinizi oluşturabilirsiniz. Kombinlerimin satış sitesini merak edenler yurtdışı online alışveriş sitelerinde bulabilirler. Teşekkürler.

    YanıtlaSil