Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Esra Keskin Demir 2014 - 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Uzun yıllar gazeteci kimliği ve moda yazıları ile sektörde herkes tarafından bilinen ve beğenilen Esra Keskin Demir, 2014 - 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile tesettür giyim üreten tasarımcılar arasında iddialı olduğunu birkez daha gösterdi.


Günümüzün, genç ve yetenekli tasarımcılarından olan Esra Keskin Demir, özgün tasarımlarıyla ikinci koleksiyonuna imza atarak, moda dünyasına yeni bir anlayış ve yeni bir nefes getiriyor. Esra Keskin Demir tasarımlarında tesettür çizgisini en iyi şekilde yorumlayarak, şıklığı sadelik ve zerafetle buluşturan bir tasarımcı.


Esra Keskin Demir’in 2014 - 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu'na göz attığımızda, ölçülü giyimi tercih eden tarz sahibi modern ve şehirli kadınların stil ihtiyaçlarının tamamını karşılayacak tasarımlar karşımıza çıkıyor. Pantolon üzerine tercih edilen tunikler, günlük şıklığınızda stilinize güçlü bir dokunuş yapacak.


Puantiyeli, siyah beyaz klasiğinde vintage tasarımlar benim bu sezon öcellikle favorilerim arasında. Trençkotlar ve hırkalar çekici ve ahenkli bir kombinasyonu oluşturarak stilinize trendy bir görünüşü kazandıracak.


Sezon trendleri arasında yer alan yünlü, kışlık püsküllü pançoların otantik ve pratik kullanılışını rahatlığı ve şıklığı bir arada düşünen tüm kadınlara tavsiye ediyorum.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder