Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kışlık Kaban Modelleri



Soğuk havalar iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Artık kabanları çıkarmanın ve giymenin zamanı da geldi. Bu sezon yeni kaban almayı düşünenler ise muhakkak aranızda vardır. Hiç nasıl bir model istediğinizi düşündünüz mü? Bugün beğendiğim farklı birkaç kaban modelini sizlerle paylaşmak istiyorum. Gri, kürklü uzun kaban modelini çok beğendim. Daha spor kullanım için kürkünü çıkarabilirsiniz.


Sezonun enerjisini kırmızı ile hissetmeye ne dersiniz. Üstelik 2014-2015 Sonbahar Kış sezonunda iki kırmızı ton trendler arasında. Stil bir görüntü veren yaka detayı ise kabanda ayrıcalıklı bir görüntüyü de beraberinde getiriyor. Ön düğmelerin birbirine yakın olarak sıralanması, aynı zamanda kol manşetlerindeki aynı düğme detay kabana trendy bir görünüş sağlamakta.



Son birkaç sezonundur morun sezon trendleri arasında olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle son birkaç sezondur orkide moru bir haylı iddialı renkler arasında. Sonbahar sezonunda daha ince kaban modelleri düşünürseniz, kaşe kumaşlarla tasarlanan kısa ceketleri tercih edebilirsiniz. Üstelik bu modeller eteklerinizle size şıklık katacak.


Siyah ve beyaz her zaman asil, her zaman ayrıcaklıklı. İki farklı model, iki farklı renk. Ben ikisini de çok beğendim. Umarım bu kaban modelleri sizlere fikir verecektir. Yayınımdaki tüm kaban modelleri Piamente markasına aittir.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder