Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kombinlerde Stil İzleri


Bu kombini yapma ilhamımın sadece ayakkabı olduğunu söylemek istiyorum. Leopara hep mesafeliyimdir. Kıyafetlerde değil çanta ya da eşarpta leoparı daha çok yakıştırıyorum. Ama bu ayakkabıdaki leoparı çok sevdim. Özellikle altın ışıltılı kenar detay ise çok tarz duruyor. Böyle bir ayakkabıya spor bir kombin yapmayı daha uygun gördüm.


Pelerin bu sezon her yerde var. Sizler de muhakkak stil bir görüntü istiyorsanız, dolabınızda muhakkak bu sezon pelerin bulundurun. Özellikle yeşil, kahve tonlarındaki zikzak desenli pelerini çok sevdiğim ton olan, yeşil bir etekle kombinliyorum. Kahve çizme ve çanta kombinimin trendy renk kontrastı.



Klasik siyah etek benim favorim. Güne hangi kombin yapacağımı karar veremediğim zamanlarda klasik siyah etekler, her zaman kurtarıcım olur. Sizler de siyah eteklerinizle sezon trendi pelerin kol bir dış giyimi birlikte kombinlemeyi düşünebilirsiniz.


Kahverengi pileli eteği gerçekten çok sevdim. Özellikle böyle bir etekle kalın çizgili desenlerdeki ipek eşarbı birlikte kombinlemek istedim. Salaş bir dış giyim ise kombinimizi tamamlıyor. Mor çantanın kahve uyumunu umarım sizler de beğenirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder