Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mango 2015 Kaban Modelleri


Mango, ölçülü giyimi tercih eden kadınlar için sevilen markar arasında. Benim de her AVM gezmelerimde muhakkak uğradığım markalardan. Havaların soğuması ile birlikte kaban ihtiyacı olanlar için model araştırması çoktan başladı bile. Ben de kaban almayı isteyen tüm kadınlar için bugün Mango'nun 2015 kaban modellerini gündemime aldım.


Kaban deyince aklımıza birçok model geliyor. Kısa kabanlar, uzun kabanlar, şişme montlar diye üst başlık altında toplayabiliriz. Ayrıca tüm kaban modelleri sezon renk ve trendlerine göre en özel tasarımlarla karşımıza çıkıyor.


Açıkçası kabanlar kış gelince pahalı fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Ama çoğu AVM markasında daha cazip fiyatlarda kabanları alabiliyoruz. Mango markası da bunlardan birisi. Özellikle çalışan kadınlar için ofis stiline uyarlanabilen kaban modelleri benim favorilerim arasında.



Eğer gardrobunuzda siyah klasik bir kabanınız varsa, diğer renklerde ve modellerde kabanlara bakmanızı öneririm. İsterseniz kahvelerde, isterseniz mavilerde ya da canlı renklerde kaban modelleri muhakkak aklınızda olsun.


Oversize kaban modelleri ve pelerin tarzı tasarımlar bu sezon en çok sevilen kaban modellerinden. Özellikle gri renkli kabanlar sezon trendlerin arasında olmasından dolayı tercih edilebilecek modellerden.


Ben Mango'nun yeni sezon kaban modellerini beğendim. Umarım sizin de tarzınıza uyan bir kaban modelini siz de beğenirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder