Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Siyah Etek Kombinleri


Gardroplarımızın klasik parçalarının en önemlileri arasında yer alan siyah etekler, tüm kadınların vazgeçilmezleri arasında. İtiraf edeyim ben de siyah etekleri çok seviyorum. Kombinlerimde en kolay ve pratik yaptığım siyah eteklerimle, kendimi her zaman şık hissediyorum. Özellikle son birkaç sezondur trendler arasında yer pileli eteklerde, siyah rengi siz de muhakkak düşünmelisiniz.


Tütü etekler özel günlerin vazgeçilmezi. Özellikle kabarık siyah tütü etek şıklığını, muhakkak siz de kombinlerinizde kullanmalısınız. Hatta bu etek modellerinde simlerle ışıltı katılanları bile var. Genç kızlarımız özel günlerde bir kombin bulamadığında, hemen bir tütü etek kurtarıcıları olacaktır unutmayın.




Çalışan kadınlar için kalem etek şıklığını özellikle tavsiye ediyorum. Tabi kalem etekleri 36-38 beden giyen hanımlara daha çok yakıştırıyorum. Kalem etek tercihlerinizde çok bedeninize yapışan modelleri değil, daha rahat kalıpları tercih edebilirsiniz.


Klasik siyah etek ve beyaz gömlek kombini hep en sevdiklerimiz arasında. Siz de eğer bugün ne giysem konusunda bir türlü karar veremiyorsanız, hemen siyah eteklerinizle beyaz gömleklerinizi kombinlemeye ne dersiniz : )

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder