Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Zayıf Gösteren Stil İpuçları


Konu moda ve kıyafetler ise, birçok stil detayı ile olduğunuzdan daha farklı görünebilirsiniz. Peki zayıf gösteren stil ipuçlarını biliyor muydunuz? Eğer bölgesel fazlalıklarınız varsa, ya da kilolarınızdan dolayı ne giyeceğinizi bilmiyorsanız bu yazımı muhakkak okumalısınız. İşte zayıf gösteren stil önerileri.

Dikine çizgileri kullanın

Çizgili kıyafetlerin beden dili üzerinde anlamları çok büyüktür. Özellikle dikine çizgilerin, mucizevi görüntüsünü siz de keşfetmelisiniz. Dikine çizgili tüm kıyafetler, sizi olduğunuzdan daha uzun ve zayıf gösterir. Eteğinizi dikine çizgili seçerek, üst grubunuzu tek renk yapabilirsiniz. Üstüne bir de ceket giyerseniz emin olun çok daha zayıf görünürsünüz.

Desen karmaşası

Desenlerin birbiri ile harmanlanması risk gibi görünse de, kilolarınızı kamufle etmek için çok iyi bir yöntemdir. Desenli bir etek, farklı desendeki gömlekle optik illüzyon sağlayarak daha zayıf bir görüntü elde edebilirsiniz.


Orta fermuar detayı

Tuniklerinizde ya da elbiselerinizde orta fermuarı olan modellere yönelebilirsiniz. Özellikle A kesim elbiselerde, fermuar detayı bedeninizin merkezini dağıtacağından sizi çok daha zayıf gösterecektir.

Canlı renkler ve desenlerle dost olun

Canlı renkler ve desenler belki size biraz iddialı gelebilir. Ama daha uygun desen ve renklerde kullanıldığında, sizi zayıf göstereceğinden emin olabilirsiniz. Özellikle uzun elbiselerinizde renkli ve desenli bir model insanların dikkatini dağıtacaktır.

Siyah rengin mucizesi

Siyah rengi sevmeyenimiz yoktur. Eğer desenlerden ve canlı renklerden çok hoşlanmıyorsanız siyah rengin etkisinde çok daha zayıf görünebilirsiniz. Emin olun hiçbirşey siyah bir kombinden sizi daha zayıf gösteremez.

Kıyafetlerinizi rahat bırakın

Daha zayıf görünmek için kıyafetlerinizi seçerken ve giyerken dikkat etmeniz gereken konular var. Mesela gömleğinizi ya da bluzunuzu eteğinizin içine koymak yerine üstüne rahat bırakın. Bu şekilde bel ve basen kısmınız daha çok kamufle olacaktır.

Parlak kemerler

Aksesuarlarda kemerler doğru bir şekilde kullanıldığında size işlevsel olarak çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Elbisenizin üzerine ya da eteğinizin bel kısmına parlak bir kemer taktığınızda dikkat dağılımı olacağından kilolarınızda inlgiyi alacaktır.

Renk blokları

Renk bloklarının her zaman daha iddialı ve dikkat dağıtıcı özelliği vardır.  Renk bloklarını tercih ederken, tüm kıyafetlerinizin orantılı bir renk dağılımında olmasına dikkat edin.

Volanlı uzun etekler

Uzun etekleri hepimiz seviyoruz. Özellikle volanlı uzun etekler kilolarınızı kapatacaktır. Yüksel belli volanlı uzun etekleri özellikle kilolarından hoşnut olmayan kadınlara öneriyorum.

Geotmerik desenler

Geometrik desenlerin mucizevi etkisini hepimiz biliyoruz. Modern ve estetik bir görüntüye sahip olan geometrik desenler, optik illüzyon sağlayacağından bedeninizde büyük bir etki sağlayacaktır. Özellikle büyük geotmetrik desenleri tercih etmelisiniz.

Omuzlarınıza hırka ya da ceket alın

Güzel bir kombin yaptınız ama kilolarınızın çok görünmesini de istemiyorsunuz. İşte tam da bu zamanlar için üzerinize alacağınız bir ceket, ya da hırka fazlalıklarınızı kamufle edecektir.

A kesim elbiseler

A kesim elbiseler kalıbı ve modeli ile zayıf görünmek isteyen kadınların ilk giyeceği kıyafetler arasında. Böyle bir etek üst tarafınızı minimize ederek, kloş etek kısmı ile alt grup kilolarınızı kapatacaktır.

Büyük gözlükler, büyük aksesuarlar

Stilinizde aksesuarların etkisini asla ama asla unutmayın. Özellikle fazla kiloların kapatılmasında her zaman dikkat dağıtıcı parçalar kullanmalısınız. Bunlardan büyük gözlükler ve aksesuarlar ilk aklınıza geleceklerden olsun.

Bol pantolon ve etekler

Basenleri ve fazla kiloları gizlemek için en iyi yöntemlerden biri bol etekler ve bol pantolonlar. Bu parçalar bedeninizde dikkat dağıtarak kilolarınızın daha az göze batmasını sağlayacak.

Türkan Eraslankılıç

2 yorum :

  1. Tek renk fermuar detaylılar tercihim :) yaziniz cok guzel bilgiler icin tesekkurler :)

    YanıtlaSil