Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2015 Kış Trendi: Hayvan Figürleri


Siz de benim gibi hayvanları çok seviyorsanız bu trende bayılacaksınız. Aslında birkaç sezondur gündemde olan bu trend, 2015 Kış sezonu ile birlikte moda severlerin ilk gündemine oturdu. Hayvan figürleri deyince aklınıza sadece bilinen evcil hayvanlar gelmesin. Tasarımcılar doğada bulunan, nesli biten ya da bitmeyen tüm hayvan fotoğraflarını, modellerine taşıyorlar.


Kumaşlara baskı yolu işlenen bu figürler, desenli kıyafet sevenlerin dikkatini fazlasıyla çekiyor. Hatta bazı kıyafet ya da aksesuarlarda bu figürler, el işiyle tek tek işleniyor. Bu yıl hayvan figürleri trendini muhakkak bilmenizde fayda var. 2015 Kış sezonu ve 2015 İlkbahar yaz sezonunda fazlasıyla gündemde olacak olan bu trend, tüm moda severlerden tam not alacak gibi görünüyor.


Horoz, kedi, köpek, kuşlar, at, tilki, panda gibi daha sayamadığım figürler sokak modasını ele aldı bile. Hayvan figürlerini sadece kıyafetlerinizde düşünmeyin, çanta, ayakkabı, atkı, şal gibi  tüm aksesuarlarınızda da bu figüre yer verebilirsiniz. Tarzında trendleri uygulamaya seven tüm stil sahibi kadınlara bu trendi özellikle öneriyorum.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder