Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karlı Günlerde, Beyaza Merhaba Deyin


Yeni bir yıla girdiğimiz şu günlerde karlı günlerle karşı karşıyayız. Soğukları çok sevmesekte konu kar olunca, evde durmak istemiyoruz. Kalın kazaklar, atkılar ve kabanların içinde, kara merhaba diyoruz. Tüm doğanın bembeyaza büründüğü şu günlerde, beyaz giymeye ne dersiniz. Kışın beyaz giyilmez sözü artık çooook gerilerde kaldı. Peki beyazı kombinlerimizde nasıl uygulayacağız? İşte kar beyazı günlerde, en şık beyaza özel kombin yapma ipuçlarını, sizler için hazırladım.


Bembeyaz kabanların masumiyeti

Kış aylarında hepimiz bizi sıcacık tutan kaban ve mantolarımızı çok seviyoruz. Sezonun öne çıkan trendi olan oversize modelleri, beyaz kabanlarda kullanmaya ne dersiniz. Kış stilinizde özellikle karlı günlerde, beyaz kaban ve mantolarınızı muhakkak kullanın. Hatta uzun palto, şişme kabanlar ya da kürklerinizde beyaz renk muhakkak aklınızda olsun.


Kombinlere beyazların etkisi

Kış günlerinde beyaz giyilmez kuralını yıkarak, baştan ayağa bembeyaz olmaya ne dersiniz. Beyazın masumiyet veren enerjisi, sizin de güne tüm negatifliklerinizden arınmış olarak başlamanıza yol açacaktır. Tabi karlı ve çamurlu günlerde baştan ayağa bembeyaz kombinini önermiyorum : )


Beyazı renklendirmeye ne dersiniz?

Baştan ayağa beyaz giyme fikrine sıcak bakmayanlar için, bembeyaz kombinlere renk katmayı düşünebilirsiniz. İsterseniz ayakkabınızda, çantanızda, kabanınızda ya da aksesuarlarınızda beyaza enerji verecek tüm renkleri kullanabilirsiniz.


Beyaz pantonlarınızı kışa uyarlayın

Beyaz pantolonları hepimiz seviyoruz. Yaz gelince de ilk aklımızda beyaz pantolonlar geliyor. Peki kış kombinlerinizde beyaz pantolonlara yer açmaya ne dersiniz. İki renkli kombinlerinizde, özellikle açık renkli tunik ya da kazaklarınızın altına beyaz pantolonlarınızı giymeyi düşünebilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder