Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chanel 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu


2015 İlkbahar Yaz sezonu için şimdiden hepimiz sabırsızlanıyoruz. Peki yeni sezonda bizi neler bekliyor merak ediyor musunuz? O halde dünya markalarından ilk Chanel 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile başlıyorum. Karl Lagerfeld yine muhteşem tasarımları ile, Chanel 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda kadınlara renkli bir dünyanın ve özgürlüğün kapılarını aralıyor. İşte koleksiyondan ve defileden öne çıkan detaylar.



Karl Lagerfeld bu sezon 2015 İlkbahar Yaz defilesini Chanel Bulvarı’nda moda severlere sundu. Defile alanından dikkat çeken detaylar ise, yerlerin asfalt döşemeleri ve bina dekorasyonu ile tam bir sokak havasında olmasıydı. Modellerin rahat tavırlar sergileyerek sunumları, tam bir cadde defilesini andırıyordu. Ayrıca Karl Lagerfeld bu şovunda, kadın haklarına dikkat çekerken basının ve moda severlerin de beğenisini kazandı.

Koleksiyonda farklı temaların sunumları karşımıza çıkıyor. Bir yanda renklerin dünyasında gökkuşağının yansımalarını görürken, diğer taraftan siyah ve beyazın asilliğinde monokrom stiller dikkatleri çekti. Özellikle tasarımlardaki pantolon ceket takımların, bu yaz klasik şıklığı seven kadınların favorisi olacağını söyleyebilirim. Ayrıca çiçek desenler ve enejik renklerin muhteşem ahengi Chanel 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonunu farklı bir yere koymakta.

Chanel deyince ilk akla gelen tüvitler, 2015 İlkbahar yaz koleksiyonunda öne çıkan kumaşlardan oldu. Ayrıca örmeler, organzeler ve ipekler bu yaz kumaşların ve tasarımların en güzel örnekleri ile Chanel koleksiyonunda bizlerle olacak.

Koleksiyonun siyah beyaz tasarımlarının fazlasıyla yer aldığı bölümde, çizgilerin ağırlığını fazlasıyla görüyoruz. Ayrıca lake görünümlü parlak kumaşlar, tasarımlarda kendisine ayrı bir albeni oluşturmakta. Beyaz gömleklerin özel stiyling çalışmaları ise göz alıcı bir sunumla herkesi büyüledi.

Chanel yeni sezon koleksiyonunda  altın sarısı renk dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca kemer, ayakkabı ve ceket gibi parçalarında altın sarısı renk karşımıza fazlasıyla çıkıyor. Kolekisyonda geometrik şekilli organze elbiseler dikkat çeken parçalar arasında.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder