Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Uzun Kazaklı Kışlık Kombinler


Kış gelince biz kadınlar genellikle üşürüz. Durum böyle olunca, hırkalar kazaklar kombinlerimizin vazgeçilmezi olmakta. Ben de özellikle kış günlerinde uzun kazaklı kombinler yapmayı, çok seviyorum. Kotlarla birlikte günlük şıklıkta düşünülmesi gereken bir stil. İlk kombinim sütlü kahve kalın örgü kazağım ve taba kabanım üzerine kurgulu. Bu ahengi hareketlendiren ise eşarbımız.



Kış kombinlerinizde muhakkak krem rengi bir uzun kazağınız olmalı. Tüm renkli hırkalarınızla uyumlu olan bu renk, günlük kombinlerinizde size kolaylık sağlayacak. Açık mint rengi ve krem uyumunu, en güzel bu kombin gösteriyor. Mevsim kış bu renkler giyilirmi diye asla düşünmeyin. Artık her sezon, her rengi rahatlıkla giyebilirsiniz. Sadece stilinizi bilin ve doğru kombin yapın.


Uzun siyah kazaklar da, tıpkı krem kazaklar gibi gardropların anahtar parçaları arasında yer alıyor. Özellikle siyah hakimiyetinde bir kombin düşündüğünüzde, rahatlıkla giyebilirsiniz. Siyah pantolon ve ayakkabı ise klasik şıklığın adresi. Bu kombinimde siyahın baskın renk geçişini, siyah beyaz çizgili bir kabanla kırmak istedim. Sizler de desen ve renk dengesini sağlamak için kombinlerde geçişler sağlamalısınız.

Kotlara en çok kahveleri yakıştırdığım doğrudur. Bu kombinimde, kot pantolonumuzun üzerine, kahverengi uzun bir kazak kullanmak istedim. Bu kombinimi kaban ve eşarp seçimim uyumlu hale getirmekte. Ayakkabı bu olsun demiyorum. Ben bunu kullanmak istedim, sizler kahverengi botlarınızı kullanabilirsiniz.

Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder