Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuğba Venn 2015 Kaban Modelleri


Tuğba Venn yeni sezon koleksiyonu ile tesettür giyim markaları arasında farkını ortaya koyan firmalardan. Özellikle 2015 Sonbahar Kış kaban ve manto modelleri, tam da şu sıralarda muhakkak görmeniz gereken tasarımlardan. Kışın tüm soğuğunu içinize hissettiğiniz soğuk günlerde, tasarım ve şıklığı ile sizi bir adım öne taşıyacak Tuğba Venn kaban modellerini bugün mercek altına aldım. Üstelik indirimde olan modelleri, Tuğba Venn online alışveriş  sitesinden inceleyebilirsiniz.


Kışın soğuklarına  karşı manto ve kabanlarımız hazır olarak gardıroplarımızda bekler. Bazen de uzun zaman kullandığımız kışlık kıyafetlerimizin de emekli olma zamanı gelir.  Eğer siz de yeni kaban almak isteyenlerdenseniz, Tuğba Venn 2015 Kaban ve Manto Modelleri'yle tanışmanızın da tam zamanı diyebilirim.


Tuğba Venn bu sezonda stil giyinen bayanlara yönelik kışlık kıyafetlerinde kaban ve mantolarıyla kendinden söz ettirmekte. Gerek kumaşı, gerek kesim ve modelleriyle stil sahiplerinin beğenisini kazanıyor. Her sezonda kaliteden ödün vermeden koleksiyon hazırlayan Tuğba Venn’in kaban ve manto modelleri görülmeye değer.


Siyahın, kahverenginin, gold sarısının, vişnenin, morun, saks mavisinin, düz renklerin yanısıra, ekose desenli ve renkli vintage kaban ve mantolar da göz dolduruyor. Bir anlamda Tuğba Venn geçmişin nostaljik duygusuyla, günümüzün reel değerlerini bir koleksiyonda birleştirerek müşterilerine  geniş bir tercih yelpazesi sunabiliyor.


Kabanlarımızı birkaç sezon giyebiliyoruz. İndirim dönemleri, farklı kaban modelleri almak isteyenler için en büyük fırsat. Tuğba Venn kaban modellerinde indirimler başlamışken kaçırmayın derim. En beğendiğim modelleri sizlerle paylaşıyorum.


Türkan Eraslankılıç

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder